Årets sommarresa 2018 går till...


...Singapore och Indonesien! Den såg ni inte komma va? Jorå, vi kör på vårat vinnande koncept för 5:e året i följd. Ni som hängt med i vår blogg kanske har märkt att vi kör mindre och mindre tid på Bali och istället fått in en hel del av övriga Indonesien. Det beror inte på att vi "tröttnat" på Bali utan snarare att Indonesien är enormt stort. I år lägger vi fokus på öarna runt Bali men självklart kommer även Bali få besök av Fam S även i år. Upplägget för årets resa blir så här:

Vi börjar med ett kärt återbesök och 2 nätter i Singapore där vi kommer bo på Fairmont Singapore vilket blir en helt ny hotellkedja för oss!


Ni som följt oss vet ju att vi gärna bor på några av Accor Hotels hotellkedjor då dessa ger oss fantastiska förmåner etc. genom deras bonussystem. Från och med 2:a juli så ingår även Fairmont, Raffles och ett par ytterligare hotell i deras program, så det ska bli riktigt kul att se hur de tar emot oss!


Med en lite mindre plånbok (Singapore = dyrt!) flyger vi så vidare till Bali men bara för en natt då vi ska vidare med speedboat ut till Gili Air. Första natten på Bali tillbringar vi på The Kuta Beach Heritage som är ett litet boutiquehotell mitt på strandpromenaden,  som är perfekt för en eftermiddag och kväll innan vi åker vidare mot ö-livet. 


Första stoppet blir på en grannö till den mest kända Gili Trawangan (där vi var förra året) som heter Gili Air. Gili Air är en lite lugnare och finare ö än sin storesyster Trawangan. Även här har vi valt ett boutiquehotell som heter Sunrise Gili Air.



Efter 5 nätter här hoppar vi ånyo på en speedboat som skall ta oss vidare till 4 nätter på ön Nusa Lembongan. Här kommer vi bo i två stycken "hyddor" på det fantastiska hotellet Dream Beach Huts.


Höjdpunkten här blir att besöka en av världens vackraste stränder, Kelingking Beach.


Nu har det så blivit dags för Bali! Vi har denna gång valt att dela upp vistelsen på två boenden, först ut blir det 5 nätter i en egen poolvilla i Seminyak. Här blir det lite extra roligt att vi kommer bo granne med våra vänner Elmings



Sedan åker vi vidare för 5 nätter på vårat älskade Sofitel Nusa Dua. Detta blir ett kärt återseende då detta hotell är det enda hotell på Bali som vi återkommit till varje år!


 

På väg hem till Sverige tar vi för säkerhetsskull ytterligare två nätter i Singapore utifall vi känner att vi missat något på nervägen. Vi tror och hoppas att detta blir ytterligare en magisk sommarresa. Vi hoppas ni hänger med. 
T - 17 dagar!









Kommentarer

  1. Adrian Jacobson11 juli 2018 kl. 20:32

    När åker ni? ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade helt missat denna Adrian, vi åkte den 12:e 😍

      Radera

Skicka en kommentar