Bali dag 2

Satan, svär bloggaren tyst inombords. Vi har för bövelen inga bilder till dagens inlägg. Vad är en reseblogg utan bilder? Ingenting om du frågar mig... Men men, what to do? Vi kör ändå!

Efter gårdagens mys med toastolen så vaknade en glad kvartett vid gott mod och fullt fungerande tarmsystem. Borta var gårdagens problem, helt som bortspolade (trumvirvel)

06:25 satt två av oss på gräsmattan och avnjöt en magisk soluppgång. Tror ni vi fotade? Nej, men imorgon kanske... Det är lite så tempot är här på ön... Imorgon!

Efter en bra morgonpromenad och frukost suktade våra kroppar efter sol, skoj och bad. Samtliga tre punkter infriades och ja, Phille tänker extra på solskyddet. Man skulle väl nästan kunna säga att han påminner om Tommy Prim i sin bandana. Googla det ni som inte minns denna cyklist av rang... Ledtråd postgirot.

Efter en galet bra Ceasarssallad och ytterligare sol skulle så familjen ut på shoppingtur. Högst upp på listan över bra saker i vattnet stod madrasser. Sagt och gjort operation madrass för vattendrag inleddes. Efter en ca 10 min hamnade vi på en affär som hade allt. Nikeskor med Adidas informationstryck... Säkert äkta nikeadidas... Två märken i ett liksom.

Efter ett par bitang, öl, så tryckte det på lite i blåsan. Vän av ordning så tyckte jag att ett sådant problem skulle lösas på rätt plats varför vi frågade efter en toalett. Vänliga som dom är här i Indonesien så guidade dom oss fram till... MUSHOLA... Mushola va e det liksom? Nåväl, besöket löpte på utan skandaler. Mushola helt ok!

Väl tillbaka ägnade vi kvällen tillsammans med ett galet bra vin och snacks samtidigt som vi skådade två lyckliga barn i vattnet med varsin madrass. Mission accomplished! Vi drog i oss en riktigt bra grillad tonfisk till middag och hör och häpna en drink! Galet va?

Nu sitter vi åter på vår altan och efter detta inlägg så ska vi avsluta kvällens yatzyrunda. Sedan i sängs men frågan är om vi somnar eller om vi grubblar vidare på vad Mushola betyder... Det låter nästan som en pizza. En Mushola, tio minuttttter

Kram

Kommentarer

  1. Åh såna skor vill jag ha....två i en :-))
    Pöss från Samos

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott med tonfisk. Bästa fisken!
    Pok Linda

    SvaraRadera

Skicka en kommentar