Bali dag 7

Så var det dags för byte av hotell och strand. Klockan 12 checkade vi ut från Mercure Sanur för att ge oss iväg till andra sidan, västkusten, av Bali. Vi skulle nu till MGallery - The Royal Beach Seminyak. Resan skulle normalt sätt ta ca 40 min, men pga Ramadan Holliday så är den redan hårt trafikerade sträckan galen. Det tog 2 timmar men OM det var värt det!
Vi gled in med Mercures hotelltransport till ett gigantiskt Balinesiskt tempel. Oerhört vackert och vilken service bara vi klev ur bilen. Pga vårat lilla kort var det röda mattan och tre personer som skulle se till att incheckningen gick smidigt. Samtidigt anlände en kvinna med orkidéhalsband och välkomstdrink. Plötsligt kom chefen och presenterade sig och bad oss sita ner en stund med oss. Då förklarade han att de var mkt glada av att ha oss där och att de därför gärna ville uppgradera oss till ett större och ännu finare rum.

Han hade rätt, rummet är enormt och väldigt vackert. Badrummet erbjuder jacuzzi och regnskogsdusch. Plötsligt knackar det på dörren igen och in kommer två nya herrar. Den ena med ett personligt brev från hotellchefen och den andra med en flaska kylt rosévin och en tårta i choklad, chokladmousse och färska jordgubbar. Fantastiskt!

Vi packade snabbt upp för att utforska området lite. Strax utanför oss ligger en Temple Garden pool. Oerhört rofylld miljö men efter ett dopp känner vi att det är lite för lugnt för en familj. Dessutom har vi sett framemot en lunch på en av hotellets restauranger nere vid havet som vi blivit varmt rekommenderade.

Väl nere vid stranden möts vi av ett enormt poolområde med säker 20 olika varianter av cabanas och andra solstolar och soffgrupper. En gräsmatta leder ut till denna enorma strand, Seminyak, där surfare från hela världen visar upp sig. För en något lätt korpulent stockholmare känns denna värld något främmande men samtidigt gillar man att vara en del av det. Dessutom flyter jag nog bättre än de där snygga surfarna med axellångt, blondt hår.

Efter en grym men sen lunch badade vi och drack lite drinkar vi en vacker solnedgång. Tanken var sedan att vi skulle dra in till stan för middag och shopping, men efter en låååång dag var vi alla så galet trötta. Så nu ligger vi alla här till sängs med en nöjt leende på läpparna.
För er som eventuellt undrade vad som hände igår så missade vi att fota samtidigt som vi var galet slitna av solen. En av oss fick ett klassiskt solsting.

Nu somnade precis den sista av de vuxna på min axel, så jag inser att det är dags att somna in även jag. Vi hörs säkert imorgon igen.

Bamsekramar

Kommentarer

  1. Hahaha vad vore livet utan the magic card!! Pöss från Samos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja du syrran, shit va det levererar. Fina bilder från samos

      Hälsa

      Radera

Skicka en kommentar