Gili Air

Hej halloj kära ni,
Ledsen att vi varit sopiga på uppdateringar men kombination magiska dagar och dåligt wifi har helt enkelt gjort att bloggen fått vänta. Men vi har tagit massor av bilder så nu ska ni få igen allt! 

De sista fyra dagarna på Gili Air gick i lugnets tempo med mycket fokus på vattenaktiviteter som snorkling. Öns rev sträcker sig i princip runt hela ön och endast 20 meter ut från stranden. E och V som tidigare tyckt detta med snorkling var sådär blev båda två enna riktiga (sim) fenor på detta. Vi 3, herr S och "di sma" tillbringade massor av tid "under jordi" i vattnet medans Fru S lapade sol, kurerade sin sjuka bihåla och letade fina stränder att besöka kommande dagar.






3:e dagen på ön beslöt vi oss för att hyra cyklar för att utforska ön lite närmare. Herr och fru S hade dock redan varit duktiga och gått ön runt innan frukost de första dagarna och då hittat ett par fina undangömda stränder. I powerwalktempo gjorde man ön på 50 min men denna dag skulle ön runt ta minst 7-8 timmar då planen var 2-3 stränder och sedan avsluta på Sunset Boulevards strand med en drink i handen när solen gick ner i horisonten. Stränderna och vattnet var som taget från ett vykort eller valfritt reseinstagramkonto.









En magisk dag slutade på en häftig restaurang med livemusik. Det låter ju kanske sådär, men för oss som växte upp med grungemusik så blev det så bra. Fantastisk mat med ett band som levererade hit efter hit och extremt skickliga och röstlikt originalen. Till och med barnen älskade detta.


Efter flera härlga dagar i paradiset skulle nu.resan får.dig ett par REJÄLA törnar. Mer om detta i nästa inlägg.

Pöss och kram 


Kommentarer