Dag 2 och 3

Precis som vi misstänkte så funkar internet väldigt mycket upp och ner. Detta betyder att bloggen blir uppdaterad  när det helt enkelt funkar. Det finns dock fördelar med detta då vi faktiskt har semester på riktigt. Alla fyra har blivit smått avprogramerade från iPhones, ipad och allt vad det heter. Rätt skönt faktiskt!

Biffen är helt återställd nu så vi mår alla riktigt bra. Det lilla minus i protokollet just nu är att vi haft 1 och 1/2 dag med helt igenbommad himmel. Det kanske glädjer några av er, men vet ni vad, jag tror ändå att vi har det bättre än er!

Vi fick ett kärt återseende igår. Förra året när vi åkte från Langkawi till Koh Lipe garvade vi hårt åt ett schweiziskt par, mest pga herrens frisyr. Ni vet en sån där farbror som börjat tappa lite hår och sedan försöker kamma över det. Mycket lustigt fenomen det där. Hur som helst så visade det sig att detta par skulle bo på samma hotell som oss. Paret, eller framförallt luggis, visade sig vara fantastiskt trevliga. Luggis visade sig var 67 år och en mycket internationellt erkänd spinal kirurg. De levde livet, dvs jobbade en till två månader och reste sedan iväg två veckor. Och så där höll De på året om. Snacka om livskvalitet! För att göra en lång historia kort så visade det sig att paret valt att spendera jul och nyår här även de. Det var verkligen ett fint återseende.

Så vad gör man då en mulen dag i paradiset? Jo man bygger sandslott, läser, julpyntar, badar, äter och tar det lugnt. Vi har också en fantastisk inramning med palmer, azurblått vatten och ett vackert korallrev 50 meter ut. Detta rev har blivit familjens tillflyktsort eftersom barnen plötsligt släppt rädslan för färgglada fiskar som gärna nafsar lite på oss. Favoriterna är självklart 3 st Nemofiskar som vaktar en havsanimon (hur det nu stavas)... De är nästan tama och simmar fram till barnens utsträckta händer...så coolt! Extremt kul också att fru S i år införskaffat sig öronproppar för att skydda trånga hörselgångar som tidigare stoppat henne från att va en dykare. Dock hör hon så dåligt med dessa i så en teckenspråkkurs hade inte suttit fel...Men men en vacker liten döv sjöjungfru behöver inte höra.

Nu skall även den här gubben dra sitt strå till stacken, I detta fall ett sandslott, men vi återkommer lite senare.

Stor kram till er alla, speciellt till överhuvud Ulla S hemma i Sverige som idag firar bröllopsdag! We love you very much mamma/Farmor/svärmor 

Kommentarer