Leather eller later i Pattis

Hej på er. Så har det gått ett par dagar i solen i Pattis. Därmed dags för en uppdatering hur det är här. Som ni säkert förstått så var vi extremt osäkra inför vårat besök hit, men vad gör man inte för solen liksom. Nu ett par dagar in så är det som vilken semester som helst. Vi har sol, glada barn, bra hotell, havet, en härlig club lounge och ett mycket bättre humör. Som jag nämnt tidigare finns det en del ryssar här och med två år sedan sist är det härligt att på nytt få uppleva deras badmode. Männen bär de mest fantastiska speedos man kan tänka sig. Stora över lår och rumpa och lite mindre där fram. Fantastiskt att de faktiskt rymmer en go raggsocka där fram också. Damerna å sin sida bär de där härliga plagget med enbart en liten tråd där bak. Detta oavsett storleken på deras bakdel. De sitter eller står i grupper om sex till åtta stycken, äter frukt, dricker vodka och njuter av att skryta om vem som åt den bästa björnsteken på den ryska restaurangen, vem som gjort det bästa kapet i den ryska shoppingaffären, vem som fått den bästa ryska massagen etc. Det är lite så det verkar funka, när man kommer till Thailand är det liksom tryggast att vända sig till ryska operatörer och rysktalande människor. Väldigt lustigt faktiskt, det finns en rysk motsvarighet till allt här på plats. Spassiba helt enkelt.

På tal om massage så drog jag och Fru S en bit bort på stranden för en massage till frun och fotvård till herrn. Heidi fick konstant höra good och leather. Vi båda tänkte att thailändska massören menade att Heidi hade fint läder, dvs bra hud/hy. Lite senare skulle dock denna tolkning helt raseras då massösen förklarade att Heidi kanske "Leather will have pain"!!! Aha hon menade alltså att later will have pain... Heidi hade alltså inte fin hy utan massösen undrade hela tiden om smärtan var bra/ok...good pain later.... Herr S gick ner i skostorlek från 44 till 42 efter sin fotvård session. Rätt äckligt faktiskt men med små lena fötter mår han utmärkt. 

På tal om äckligt så drog herr P i sig en spicy seafood sallad härom kvällen. Det gjorde han inte ostraffat kan vi rapportera. Magen gjorde revolt 4 timmar senare. Som om detta inte räckte så var vi på en fiskrestaurang samma kväll. Ni minns kanske att Heidi älskar skaldjur men kan inte inte kan äta detta då hon är allergisk. Bra då att man kan beställa vanlig Thaimat med t.ex. kyckling på denna fiskrestaurang tänkte vi...eller? Ja men tänk om det gör maten i samma panna efter de gjort lite räkor t.ex vad händer då? Jo det ska ni veta, exakt samma sak som inträffade sist vi hade skaldjursrätter på Koh Lipe förra året. Heidi flyttade in på muggen denna natt. Rätt skönt faktiskt då jag fick en 180 säng för mig själv. Men hallå Heidi hade faktiskt ett eget rum denna natt.

Annars är det lite som hemma i Sverige med vissa ritualer. Som många av er vet är Heidi en sleep-walker hemma som gör en del lustiga saker. Det sker även här med med skillnaden att settingen anpassat sig till platsen hon är på. De sista två nätterna har hon jagat ryska tjuvar som varit inne på vårat rum och mystiska ryssar som ligger och trycker i garderoben och under sängen. Stor humor att se henne jaga dessa och samtidigt bli utskälld för att jag inte hjälper henne i jakten! Spassiba!

Nu skall vi dra i oss en bättre frulle för att sedan steka våra grisskära kroppar i solen på nytt. Ikväll väntar dock ett äventyr. Vi skall in till Pattis på Pattaya Night Bazaar. Vi hoppas att det verkligen är en shopping bazaar och inte ett danspalats för vuxna...blir oerhört spännande och vi ber att få återkomma med recension av stället lite senare.

Bamsekram från ruskibusters










Kommentarer

  1. Hmm ni o era toalettvanor ;-) Skönt att ni mår bättre!!! Kraaaaaam & hälsa ryssarna / Vickan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar