På plats

Tjihoo, nu är vi här efter en HELT galen resa som innehöll förseningar och en väldigt massa plocka ut väskor och checka in igen. Just vår dag hade de problem med datorerna samtidigt som vi flög på "code share" så fick vi av säkerhetsskäl jobba för att komma fram. Men nu är det historia, vi är ju på plats.

Vi fick i år grannrummet till det vi hade förra året men det är helt ok. Det man slås över här på Lipe är lugnet. Det är väsentligt mycket färre besökare här i år
..ännu kanske ska tilläggas, julhelgen är ju i antågande så vi väntar med att skåla in denna positiva nyhet.

Sin vana trogen fick Biffen på sista flyget feber och frossa. Igår kväll var han riktigt het (sådan far sådan son
..het alltså) men imorse var han betydligt bättre. Förhoppningsvis fortsätter detta och att han blir helt återställd inom kort.

Appropå skåla så blev vi smått chockade då en kinesisk familj gick och köpte en röd läsk till deras 10 åriga son strax innan båtavfärden från fastlandet. Valet föll på en röd "läsk" som heter SPY. För den som läst vår blogg under våra resor förstår säkert nu att detta betyder trubbel då detta inte är en läsk utan en alkoläsk.

30 minuter in på båtresan var det en glad liten kineskis som sjöng och vrålade och lekte Leonardo DiCaprio längst fram i fören. Lägg på en kvart till så sov vår lille kines sött. Antingen var föräldrarna extremt dåliga på engelska/dåligt omdöme eller så var de fullkomligt fantastiskt taktiska. Det är något ni själva får välja hur ni vill se det hela.

Här på ön är det dåligt internet så detta med en massa bilder på bloggen kan bli svårt, men ikväll ska vi försöka köpa ett 3g kort så förhoppningsvis blir bloggen roligare tack vare detta.

Vi återkommer senare så får vi se hur det gick. Tills vidare kram








Kommentarer