Bali dag 2

Hej hopp från Bali, den har dagen slutade farli! Det började med ett gäng klädda i turban och herr S fick sedan käka en vulkan.

Vi tar det från början. Vi vaknade efter 10 timmars sömn med en ok frukost bredvid ett härligt glatt gäng i turban. De var hur städade som helst men jag behövde ett rim till vulkan. Nåväl, lite sena från frukost visade sig Bali vara totalt igenmurad. Precis som hemma med andra ord så vi kände oss snarare vana än bestulna på konfekten. Tur då att miss Putri, som precis erbjudit oss massage på stranden, kom med de lugnande orden "don't u worry Mr Philippines, the sun will come". Precis som ms Putri lovat tändes så lampan vid 10:30 och sken sedan underbart. Vi stannade i princip fram till 17 på stranden där vi byggde sandslott, solade, badade och fick en del kallsupar i de 2-3 m höga vågorna.

Efter denna härliga dag var det lite lugnt balkonghäng innan det var dags för familjen att gå på en restaurang som vi blivit rekommenderade. Det var en italienare och ingen var gladare än Mr Philippines då han som många av er vet ÄLSKAR pizza men sällan äter det pga hans allt mer tilltagande badring runt midjan. Nu visade det sig så väl att de dessutom var kända för sin vulkanpizza. Det var en pizza som kort och gott såg ut som en vulkan och som de dessutom satte eld på. Om ni tittar extra noga på filmen så ser ni hur jäkla glad och förvånad han blir. Mr Philippines låter också hälsa att den var fantastisk.

Ikväll blir det i övrigt en lugn kväll då familjen satsar på stort tills imorgon kväll med besök i stora stan för middag och shopping.

Tills vidare får ni ha det bäst! Kramar







Kommentarer

  1. Hej på er! Å det ser helt underbart ut! Njut! För här hemma är det som att ha höstlov istället för sommarlov! Men det växer mkt svamp, nåt måste man ju göra ju! Fast solen får gärna titta fram om inte annat än för mina tomater skull, ja ni hör ju, livet på landet deluxe liksom ��! Ha det så skönt! Kram lina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar