Bali dag 3 och 4

Hej alla,
Efter den fantastiska vulkanpizzan fick MR S lite dåligt samvete. Hela världen slogs i bitar när han i spegeln konstaterat att badringen växt till sig till och hans kropp numera liknande en bowlingkägla. Detta fick inte ske, damm vulkanpizza, vad har du gjort. MR S övertalar därför Mrs S att imorgon skall minsan denna fantastiska pizza arbetas bort. Han föreslår att ställa klockan på tio i sex följande morgon och trot eller ej så besvarade frun trots tidpunkten hans önskemål med ett självklart älskling. MR S funderade tyst om frun sett hans figurs transformering hon med? Nå väl, herrn ställde alarm enligt överenskommelse, trodde de båda. Men icke, istället för tio i sex ställde klantxxxlet larmet på 05:10 till Mrs S stora glädje. När klockan ringde trodde hon att klockan var strax före sex och bad därför herr P om att snooza till åtminstone klockan sex. Herr S upptäcker då hans misstag och meddelar fru S att hon visst kan snooza. Herr S tänker låta frun snooza i 50 min så märker hon inget, tänker han. Misstaget uppmärksammas dock då frun inte kan somna om...ridå Mr S. Misstaget går inte att reparera. Morgonen är förstörd...

Efter vulkanpizzans helvetetspass på gymmet då Mrs S bestämde sig för att impa på hotellets PT, tillika MR. Bali, är vi numera en stukad familj. 3 friska glada gammenger med en illa tilltuffsad (läs svår träningsvärk) fru S. Samtidigt som hon går som en poopnödig 80-åring så låter hon hälsa att hon aldrig upplevt något liknande sedan hanbollstiden. Nog om henne och åter till resan.

Lördagen fortsatte med ett rejält solpass där familjen trots ivrig insmörjning resulterade i en härlig bränna. Mycket mer än bad, sol, lunch (sallad till vulkanmannen) skedde egentligen inte. Kvällen avslutades med en långpromenad till stan för en middag och dagens höjdpunkt, biffen skulle få välja en klocka. Han ville ha en blå eller röd och det slutade med en gul klocka som han låser in i kassaskåpet så fort vi lämnar rummet - så ingen skall ta den - lägger han till.

Söndagen var vikt för rent familjeskoj. Planen var att lämna hotellet efter en sen frukost för Asiens bästa vattenland och faktiskt världens 3:e bästa enligt TripAdvisor. Efter en kvarts taxifärd nådde så familjen Waterbom Bali Water Park. Stället var inte enormt men otroligt välplanerat och attraktionerna var mååååånga. Helt klart en av de absolut roligaste dagarna vi haft tillsammans. Detta ställe kan vi varmt rekommendera. Från helt sjuka rides till enormt härliga till roliga. Mitt i denna blandning av attraktioner så fanns roliga aktiviteter som bungyjump och vattenballongkrigsbana. Allt provade på och efter 6 timmar var det en stukad familj som gav upp. Dock stor eloge till Mrs S som med sin enorma träningsvärk överlevde att gå i ändlösa trappor rakt upp för att nå starten på banorna.

Väl hemma på hotellet hade de vuxna gjort sig förtjänta av en drink framför en magisk solnedgång och en bättre middag. Den stora frågan efter middagen är om MR S kommer spegla sig och huruvida han eller frun ställer alarmet? Dessa är frågor som säkerligen kommer besvaras i nästa blogg.

Massor av kärlek från oss alla 3...ja åsså krymplingen då!












Kommentarer

  1. Hahaha inte lätt å känna sig som en bowlingkägla! Känns samma här, men jag lyckades trycka in mig i lilla Racerbilen, puh!!

    Njuuuuut!!

    Kramar
    Vickan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar