Bali dag 5

Hola eller Halo som man säger här nere. Dagarna blir bara bättre och bättre. Tror nästan att denna resa börjat bättre än någon annan har gjort och då har vi ändå sparat det absolut bästa till sist. Vi är friska och njuter till fullo. Dagen började med ett besök på gymmet då mrs S verkligen behövde tips från MR Bali om hur hon skulle kunna träna bort träningsvärken. Övriga familjen hade nämligen tröttnat på att ha henne ständigt 10 m bakom och även det ständiga jämrande ...ahhh ohhh ohhh $£¥€&XX!!!!!! 

Mr Bali gjorde underverk och plötsligt var frun respektabel igen och övriga familjen godkände henne i ett blixtinkallat ö-råd. Detta gjorde även att frun fick följa med till stranden och njuta av sol och bad. Mycket mer än så hände inte denna dag som sedan avslutades på Hard Rock Bali då familjen ville byta ut kycklingspett och Nasi Goreng mot lite mer amerikanskt finlir. 

Ja så mycket mer har vi inte att berätta denna gång. Kanske är det ett bevis på att vi verkligen njuter.

Tills nästa gång...njut så gott ni kan. Kraaaaaaaam







Kommentarer

  1. Puh var orolig för att nu skulle rösta ut mrs S i örådet!
    Vill bara säga att puh vilken tur att racerbilen har AC, med tanke på värmen här i Svedala...tänk 15 grader...vidrigt utan AC!


    Kraaaaaam
    Vickan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar