Boobshow

Godkväll,
Livet rullar på här på Sofitel och vi njuter. Vi gymmar, solar, badar, äter, dricker och bara njuter. Vi har sköna samtal med Hong Kong familjen och vi har redan bestämt att träffas i Hong Kong på en kommande långresa. 

Igår firade vi dessutom förlovningsdag. Då fick vi en fin present av Vendela som sa "jag tar hand om Elliott ett par timmar så att ni kan få lite egentid". Den gulliga gesten betydde att herr S bokade en cabana på det coola Nikki Beach. Även om vi inte är ascoola som många av gästerna, dvs dyngpackade, dansandes i minimala badkläder på bardisken, så njöt vi av god dricka, varandras sällskap, bra musik och stor underhållning i att titta på folk. Det var helt klart värdefull tid tillsammans <3

Idag har damerna hunnit med spa och grabbarna spelat pingis och biljard. Vi har även gått en härlig kvällspromenad längs Beach walk där vi snubblade över en mysig restaurang där vi åt middag. Just nu sitter vi och spanar in två lyckliga barn som nakenbadar i vår pool :)

Sådan far sådan son skulle man kunna säga om gårdagens roligaste incident. Under vattengympan, ja för familjen är med på detta på morgonen, så såg vi att Elliott plötsligt stannade upp och spanade in en kvinna som hoppa och studsade i vattnet. När vi frågade honom om det var för att hennes bröstet gungade när hon hoppade svarade han "nääää det vet jag inte men bikinin var genomskinlig så man såg båda brösten" sa han med ett flin. För övrigt avslutas varje pass med att man ger varandra massage, deltagarna alltså. Herr S har haft turen att få massage av en holländsk gubbe en dag och en fransyska som passade på att ta honom på det allra heligaste! Lucky her eller lucky Phil?

Kram på er!










Kommentarer

  1. Hej på er! Den där elliott alltså!!
    Allt bra?! Börjar bli lite orolig här, det brukar komma inlägg lite oftare, det är roligt att följa å se härliga bilder från paradiset! Ta hand om er!
    Stor kram lina

    SvaraRadera
  2. Vi mår superbra och lovar att uppdatera ikväll och minst två gånger till ❤️

    Kramar från oss

    SvaraRadera
  3. Å vad skönt att blogg tystnaden var av helt rätt anledning! Kramkram Lina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar