Last night

Alltså låt mig få förklara en sak! Avsaknaden av inlägg kan betyda följande:
1: Något har hänt
2: Blogga är trist
3: Vi njuter och det är trist att visa samma bilder VARJE dag!

Tyvärr för er men skönt för oss så är alternativ 3 rätt svar. Vi njuter och har det så galet bra. Idag är sista kvällen på Sofitel Nusa Dua och därmed Bali. Efter en dag vid stranden så hamnade vi vid 16-tiden vid poolen och dess after beach happy hour. Jag och frun beställde varsin Mango Splash. Sjukt god drink och vid en så vacker setting som detta hotell erbjuder så beslöt vi oss att tillsammans beskriva denna resa med 3 ord. Valet föll på avkopplande, överaskande och fantastiskt. 

Avkopplande, vi har nog aldrig behövt en resa mer än denna och efter veckan på Lombok kände vi ett enormt lugn. De nio dagarna på Nusa Dua har byggt vidare på detta och i tillägg gjort att vi känner oss utvilade.

Överaskande, i den bemärkelsen att resan bjudit på så mycket vackert och spännande som vi inte upplevt tidigare och definitivt inte på förra Baliresan. Även överaskande i att vi träffade en mysig familj på nytt som vi skall fortsätta hålla kontakt med i och träffa i Hongkong.

Fantastiskt, det blir vårat slutbetyg på hela resan. Ingen har varit sjuk eller något har gått fel, resan har varit 100%ig kort och gott. En svensk har vi stött på under denna resa och han bodde på Lombok och det gör betyget komplett. Kan det ha varit vår bästa hittills?

Imorgon bitti drar gänget vi vidare till systerhotellet till Sofitel Nusa Dua Bali nämligen Sofitel Sukhumvit Bangkok. Det kommer nog kännas lite som att komma hem. Skall faktiskt bli rätt skönt, trots betyget på resan, att lämna sol och bad för storstad och shopping. Det ni!

BTW, om jag påstår att familjen varje dag varit med på "Water aerobics feat. Mystica" vad säger ni då?

Massor av kärlek!
















Kommentarer

Skicka en kommentar