Kafferep och svenska pannkakor

Hej,
Detta blogginlägg sponsras av Villa Sweden!

Vi har det så sjuuuukt bra. Lombok är en riktig pärla. Vi äter galet bra mat, solar, badar och leker en massa. Imorgon väntar dessutom besök på småöarna som konstigt nog inte hunnit bli en turistfälla ännu då de enligt alla öbor är en av Lomboks pärlor. Väskan är packad med snorklar, cyklop och fiskmat. Förhoppningsvis får ni en massa fina bilder på detta imorgon.

Igår kväll hände en trevlig sak. Mitt under middagen kom en herre till vårt bord och presenterade sig som Sören. Han förklarade att han hade hört Elliott prata svenska och därför ville säga hej till oss. Han bor sedan många år här på Lombok och har under åren utvecklat sitt hus till ett riktigt mansion. Han kallar mästerverket Villa Sweden. Efter en liten stunds samtal bjuder han oss hem på eftermiddagskaffe  och till barnen tunna svenska pannkakor. Detta tackar vi ja till och bestämmer att vi kommer efter 15 idag. Så efter en lång dag vid stranden tar vi så en taxi till Green Valley där Sören och hans Villa Sweden ligger. Vi kommer fram till en fantastisk villa och utsikt där Sören, Anang och hunden Oberoi tar emot oss. Vi tittar runt lite på huset utvändigt och sätter oss sedan i det fina utevardagsrummet med utsikt över Sengiggibukten. Det är helt otroligt vackert. Kaffe, sötsaker och pannkakor till barnen kommer snabbt in och vi sätter oss ner och får höra om hur Sören hamnade här för 7-8 år sedan. Det visade sig att huset vi satt i var ett av 3 och vi befann oss alltså i det huset som han själv bodde i. De övriga två husen låg högre upp på bergstomten och påminde lite om ett riktigt vackert örnnäste. Upp till husen passerade man en fin pool via fina gångvägar slingrandes på bergskanten, utsmyckade med vackra växter och kaktusar. Samtidigt som man hade den enorma utsikten dels mot havet men också mot djungeln och bergslandskap. Fantastiskt vackert! Om någon är intresserad av att bo vackert med pool så hyr Sören ut delar av Villa Sweden. Önskar ni veta med så hojta så ser jag till att ni får kontakt. Förstår ni nu att detta inlägg har en sponsor :) - Villa Sweden var namnet.

Nu ikväll har vi ätit den bästa middagen so far på The Office och där fick även Elliott utlopp för sitt eviga tjat om biljard. Han älskar det och varje bar som har detta vill han att vi skall äta på. Tur då att krogen vi ville äta på hade det. Nåväl, mer än så här blir det inte idag men imorgon hoppas vi på en massa skoj och fina bilder.

Pok 
















Kommentarer

  1. Fasen va bra ni har det!!! Lovely! Själv ska jag krypa till kojs så jag orkar träna & jobba imorgon...
    Kram Vickan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar