Fredag dag 6

God förmiddag Sverige! Hoppas allt är bra med er där hemma. Idag skriver vi fredag och vi är redan inne på dag 6. Dagarna löper på i lagom tempo och vi har nu bara en natt kvar i Karon. Vi känner alla att det ska bli skönt att dra vidare 40 min norröver till Novotel Kamala. Där bor vi direkt på beachen vilken ska bli superskönt. Även om vi badat i havet så har hotellet här i Karon varit mer ett barnhotell med vattepark och därmed fokus på pool liv. Hädanefter blir mer vuxenfokus på strand och hav! Så skönt.

Men egentligen gör det inget att denna vecka till mestadels inneburit att vi hängt vid barnpooler eftersom vi två äldre varit så galet slitna och trötta (pensionärvarning). Har man sedan dessutom lekt som en galning har det varit skönt att ta en siesta på ett svalt rum. Vi resonerade så här fru S och jag, första veckan fokus på happy kids, få en bra grundbränna och vila upp oss. Jag tror vi lyckats på samtliga punkter. Skönt!

I onsdags kväll bestämde vi oss för att ta en tuktuk till det område vi bodde i för 4 år sedan. Där var sig likt och plötsligt såg vi den restaurang vi åt flertalet gånger på sist vi var här, så vi gick dit och testade även denna resa. Vilket lyckokast!!!

Alltså fru S och herr S har väl en 15 besök i Thailand i historieböckerna och nu denna gång fick herr S smaka på den BÄSTA måltiden han NÅGONSIN smakat i Thailand. Han beställde in en Seafood Paneng innehållande hummer, krabba, jätteräkor, musslor och bläckfisk. Smakerna var helt gudomliga. Bilden gör sig dick inte rättvisa, men eftersom jag bara måste äta den igen så ska jag försöka ta en bättre bild när vi så återvänder.

Torsdagen tillbringade vi bara på stranden och pool närmast hotellet.  Kvällens måltid är inget vi direkt kan rapportera hem om.

Ikväll fredag skall vi göra som alla andra här gör. Vi släpper guarden, fördomar  och förutfattade meningar och beger oss in till Patong för middag och julklappsshopping. Förhoppningsvis har vi en massa skoj att berätta efter denna utflykt. Nu mina vänner är det dags för plurret! 

Kraaaaam 

PS. Imorgon eller rättare sagt i övermorgon utökas svennebananligan i Phuket med Ida, Ville, Christine och Nicke. Ha en bra flygresa så hörs vi ❤️ DS.






Kommentarer