Reunion - dag 10

Halloj kompisar! Nuuuu har vi äntligen landat. Det tog en dryg vecka men nu är frånvaromail inkopplat, mailbox nere på 0 olästa och vi börjar känna oss utvilade.

Inte blev det sämre av vårt nya hotell och vårat fantastiska rum. Hotellet ligger helt avskilt i ett hörn av Kamala beach och sist vi var här var det bara ett berg och en djungel här. Nu har man byggt ett beachfront hotell som sträcker sig från stranden upp längs berget. Där uppe på beget ligger vår Pool villa med en helt magisk utsikt över havet och stranden.

Rummet är på två våningar där man på bottenvåningen hittar badrum, klädkammare, sovrum och en balkong. Från balkongen går det en trappa upp till övre plan. Det är här uppe som vår fantastiska altan uppenbarar sig med solstolar och en 5*5 meter infinity pool. Utsikten härifrån är så otroligt vacker.

Hotellet är helt perfekt för oss med sol och bad i både hav och pool. Stranden är i princip öde på vår sida och här spelar vi beach fotboll, letar snäckor och snorklar. Alla fyra älskart!

Igår måndag ringde så våra fina vänner Christine, Nicke, Idis och Ville och frågade om vi ville hänga lite med dom. Sagt och gjort, familjen S packade väskor och tog en taxi. Stället de är på ligger ca 25 min från oss norröver vid en egen strand. Detta läget var helt magiskt och stranden var verkligen privat och omgärdad av en grön mur av djungel. Otroligt vackert.

Vi hade inte sagt något till barnen om att vi skulle träffa Vendelas bästis med familj och alla fyra barnens kroppsspråk och miner var obetalbara att se när de plötsligt upptäckte varandra. Mission accomplished och sicken succé!

Här hängde vi sedan hela dagen och kvällen och bara njöt och hade mysigt. Vi åt, drack, badade, garvade, spelade beachvolleyboll och beachfotboll! Vi avslutade dagen och kvällen med att barnen badade innan taxin kom och hämtade oss. Lyckliga barn (och föräldrar) somnade sött i taxin på väg hem. Imorgon är det vår tur att bjuda tillbaka och barnen pratar redan om hur kul det ska bli.

Vi lär återkomma i ämnet lyckliga barn i övermorgon.

Massor av kramar tills dess. 















Kommentarer