Goooooood Juuuul

Halloj kompisar. Hoppas ni haft en fantastisk jul. Om ni mot förmodan undrar så kan jag meddela att vi haft det fantastiskt!

Julafton började med att barnen gick på julstrumpejakt. Eller jakt är väl att ta i när man bor på ett hotellrum, men fattar nog. Vi fortsatte direkt efter med att öppna de presenter som återstod och det var en så mysig julaftons morgon. Väl på frukost så hade all serveringspersonal klätt ut sig till tomtar så det gick liksom inte att ta miste på vilken dag det var. När klockan slagit 11 var det så dags att beställa en taxi eftersom vi skulle tillbringa även denna dag med Ida-Lova, Ville, Nicke och Christine. Bara detta var ju i sig som en julklapp till barnen och de var så laddade.

Väl framme så försvann barnen omgående och begav sig ner till stranden för att leka i vågorna. Det tog iofs inte många minuter innan vi föräldrar inte heller kunde hålla oss. Så där var det plötsligt 4 små barn och 4 lite äldre barn som skrattade och surfade i vågorna.

Så fortlöper dagen med pauser för sol, vätska och lite frukt och mat. Klockan 19:30 skulle sedan den stora galamiddagen äga rum med 5 rätter för vuxna och två för barnen. På väg upp till rummet gick vi så höra att middagen började redan 19 så det blev full fart upp för dusch, ombyte och fördrink.

Väl nere på stranden igen visade det sig att det visst var 19:30 som gällde så vi stressade i onödan. Men vi är ju på semester och det var trots allt julafton så vi kunde lätt slå ihjäl en ytterligare 30 min i baren. Med tanke på utsikt och sällskap så var det bara mysigt.

Maten och vinet vi serverades var jättebra och personalen var så där härligt Manuelinspirerade från Pang i bygget. Knappt fyra timmar senare var så allt uppätet och urdrucket. Hela sista 30 min hade personalen redan rensat stranden från bord och julpynt och de ville verkligen bara gå hem. Vi fortsatte upp till  C & Ns balkong för lite "efterfest" på deras balkong. När klockan var halvtvå begav sig Fam S hemåt igen efter en galet lyckad dag. Vi var så glada och trötta.

Klockan 3 låg familjen och sov ovaggade. Siste man att vakna var Elliott som sov till 10:30. Detta betydde att hotellet precis slutat med frukosten, så vi fick äta den på en restaurang på stranden. Det var så jobbigt. Sand mellan tårna. Blått hav. Sol som stekte. Samma krydda i all mat. 😉 #kenovinnare

Jukdagskvällen avslutades rätt tidigt då vi inte var superpigga. Dessutom passade det rätt bra då vi behövde packa lite eftersom vi åker vidare på söndag och idag lördag kommer Ida-lova, Ville och Co. hit till oss för ännu mera bus.

Det är väl typ en sammanfattning av dagarna :) Jag hörde att det fortfarande inte går att kommentera. Därför kommer jag prova en ny sak. När ni vill kommentera så öppnar sig en ny sida. Prova detta!

Puss och kram 










Kommentarer