Mrs S vs. Dino Park 1-1

...så var alltså kvällen här! Efter 4 år skulle hon så möta hål 7 igen. Det jävulska hålet  med en smal spång över vattenhål med ett svagt vattenfall. För 4 år sedan föll mrs S som en fura efter ett förbannat snedsteg. Mrs S blev blöt och även nu 4 år sedan påminns hon varje dag av ärret på hennes armbåge som hål nummer 7 på Dino Park tattuerat in. Minnet finns för alltid. Men nu, 4 år senare, besegrades spången och som krona på verket gjorde mrs S birdie på hålet. Up yours Dino Park!

Övrigt är inget anmärkningsvärt att notera. Tydligen vann mrs S individuellt och tjejerna totalt, men vi andra är ytterst tveksamma till hur scorekortet fördes. Det är nästan läge för protest.

Innan Dino Park så hade hotellet och dess kids club bjudit barnen på en grym dag. Grymt poolområde med kakor och annat skoj. Varje timme serveras isglass och mellan 15-16 varje dag plockar dom fram en jättelik badboll som man kliver in i och springer runt på vattnet. Sjukt kul. Vi hade dessförinnan legat och njutit på stranden och alla var vi lite lätt skära i hudfärgen.

Idag var den skära gristonen något mer sansad och därför parkerade vi oss även idag vid strand och efter lunch vid den stora huvudpoolen där vi spelat vattenvolly och bara slappat. Efter gårdagens sena golföventyr var familjen något stukad varför vi tidigt bestämde oss att äta på hotellet, hänga på balkongen med Silfverlingmästerskapen i Uno. Vem som vann återkommer vi med.

Vi hörs snart igen 😛












Kommentarer

  1. Fröken Malin :)2 januari 2016 kl. 22:44

    Hej på er! Kom att tänka på er blogg så gick in och kikade. Vad kul med fina bilder. Har ju varit precis där! Härligt!

    Njut massor, här är det iskallt.
    Hoppas Vendela saknar skolan :)

    Res lugnt!
    Vänligen Malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar