Djungelliv

Hello,
Hoppas ni mår bra! Vad har då hänt sedan sist? Vår sista dag inne i "stan" tillbringades på vid stranden och poolen. Barnen han öva på sitt pooltrick, se video. Eftersom vi skulle upp väldigt tidigt på lördagsmorgonen så beslöt vi oss för att gå ut på stan för en tidig middag och lite shopping. Elliott hann även att testa lite torrsurfning :) Redan klockan 22:00 var vi tillbaka på rummet för vår sista natt på detta hotell.




Klockan sex följande morgon ringde klockan. Då var det bara dags att packa det sista, checka ut, gå till Starbucks för lite gokaffe och sedan möta upp vår, sedan 4 år tillbaka, chaufför Ngurah. Precis som vanligt styrde han sin minivan snabbt och säkert de knappa 2 timmarna upp till Ubud. Ubud är en fantastiskt liten "stad" som ligger centralt på Bali. Här möts man av otrolig grönska i form av djungel och risfält, kultur och traditioner. Det sägs att man här får en inblick i det verkliga Bali. Hit kommer även många yoga-utövare, då Ubud är något av asiens Yogacentrum. Men den här oviga familjen är inte här för yogan utan snarare naturen, risfälten, Monkey Forest (som vi återkommer till om ett par dagar) samt ett av alla fantastiska hotell. Vårt val denna gång föll på The Udaya Restort & Spa vilket är ett hotell som endast funnits i 6 månader men som sett helt fantastiskt ut. Kolla bara överblicksbilderna nedan. Vårat rum ser ni som en av de två villorna med ovalt tak nedan.



Väl framme gick incheckning fantastiskt smidigt och vi fick redan på att vi kunde äta frukost så skulle sedan vår poolvilla vara redo. Frukosten och utsikten från restaurangen var magnifik. Hotellet ligger som på en bergstopp och följer sedan en sluttning ner mot en flod. Runt hela hotellet är det en mur av djungelgrönska. Helt otroligt vackert och HÄFTIGT! Efter frukost promenerade vi så ner för trapporna mot den stora infinity poolen.


När vi så passerat denna infinity pool gick vi ytterligare några trappor ner till vår villa. På videon nedan kan ni se hur vi har det :)


Vår privata infinity poolen ovanifrån ser du nedan.


En liten egobild bjuder vi på när vi ändå är så nöjda med allt här. Som ni ser har väl kameran lagt på en 10 pannor på herr P haha


Resten av dagen ägnade vi åt sol, bad, ännu mer poserande innan tjejerna hade 90 minuters Balinesisk helkroppsmassage inbokat i den vackra spaanläggningen.








Vi kunde liksom inte släppa detta vackra rum, poolen och utsikten så vi beställde in vin, läsk och massor av mat till rummet som vi precis avnjutit på vår altan. Så klart skall vi precis nu ta ett kvällsdopp under den klara stjärnhimlen. Imorgon väntar Ubud "city", risfälten och Monkey Forest på vår uppmärksamhet! Sedan får vi lov att komma tillbaka till detta djungelparadis!

Godnatt finaste ni! Kraaaam

Kommentarer