Adjö Koh Samet

Hej vänner,

Idag lämnar vi Koh Samet, ö-livet, sol och bad för denna gång. Det blir ett par timmar paradis till innan vi vid tre sätter oss på båten för transport till Bangkok där vi skall tillbringa våra sista 5 dagar.

Koh Samet är som två helt olika öar om man jämför med när vi kom den 30:e december och nu när vi lämnar den. Från kaos till lugnt och skönt. Skulle man dra en parallell med Sverige så är det säkert som under Stockholmsveckan på Gotland och efter, vi döper det därför till Bangkok veckan.

Annars har vi faktiskt börjat träna lite smått igen, allt för att chocken inte skall bli för stor när vi drar igång på riktigt där hemma. Vi har ju trots allt under denna resa varit friska och därmed kunnat slå rekord i god mat, massa drinkar/vin och snacks/glass och sånt. Har inte sett en våg men gissar att det finns en del övervikt (och då syftar jag inte på väskorna hehe)

Vendela har fixat flätor såklart som blev superfina, Phille har kört fotvård och Heidi en massa olika behandlingar. Tyvärr har någon massage gett henne en galen nackspärr så hon är rätt stel om man säger så. Biff då? Han fick en sarong till de nu bevingade orden, mamma den är verkligen fin mamma.

Igår bjöd hotellet oss på avslutningsmiddag. Det var riktigt gott och bra annordnat. Det enda creepy var att de smygfotat oss vid ankomst och denna bild stod nu inramad på bordet med vit duk, ungefär som ett kondolleansbord, men tanken var fin.

Vi fortsätter blogga ett par dagar till och i Bangkok kommer iaf wifi vara med oss, så mycket bilder blir det.

Tack för alla kommentarer, det är sjukt sköj att läsa.

Kram

Kommentarer

  1. Jahapp så det är storstan & shopping som hägrar nu, härligt!!

    Här hemma är det grått som vanligt och i helgen ska tydligen vintern komma. Morr!! Dags att skaffa broddar :-P

    Ha det nu bäst, själv så ska jag iväg & "gymma"!

    Kraaaaaam
    Vickan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar