Turtle went for red sky

God kväll fina vänner, så var dag 29 avverkad och ytterligare ett steg närmare snö och minusgrader.

Krackelelikrack lätt det i morse från de storas sovrum. Vad var det? Lät som ett ägg som sprack! Ja ta mig tusan, bredvid Heidi låg inte Phille utan en nyfödd liten sköldpadda! Så söt.... Eller inte! Tänk er en 90 kilos fullvuxen karl med sköldpaddsskal som hud! Jo så är det, Phille som inte haft soleksem på flera år har plötsligt under dag 29 i solen fått detta. Å inte är det lite. Det sträcker sig från rockringen vid midjehöjd ner längs röva (som man säger i götelaborg) vidare ner mot lårviken, ytterlår, innerlår ner mot knäveck och vad. Huden är varm, kliig och som ett sköldpaddsskal. Barnen har inte bestämt sig för namnet ännu men det står mellan armadillon, ninja Turtle eller snakeskin Phille.... Vi får se hur det ser ut imorgon efter diverse liniment och återkommer därför med resultatet.

Hur som helst, sköldpaddsskalsphille och resten av familjen åt på tok för mycket till frukost även denna dag. Inte alls bra med sådant stort frukostutbud, men det spelar egentligen ingen roll nu, beachsäsongen är över och iom att vi är bruna så kommer vi (till en början iaf) inte se blekfeta ut när vi kommer hem, så vi kan lika gärna svulla på.... Å gissa om vi svullat idag!

Efter frukost tog vi en kort paus från frosseriet för sol och bad...ja alla utom armadillon då, han låg i skuggan. Vid 12:30 gick vi upp och duschade och gjorde oss i ordning för, gissa vad, jo SHOPPING.... Såklart!

4 kassar på Siam Paragagon och 4 kassar från MBK senare så skulle hon som är ihop med en sköldpadda få sig en uppgradering. Naglar och hår stod på programmet. Detta skulle ta 1h 20 min lovade killen som var en kvinna. Två personer sattes på Heidi och en börja klippa och färga samtidigt som en gick lös på klorna. Under tiden frossade de andra i glass och tv spel. Hann jag
  nämna McD där i mellan? Tror jag    glömde det här mitt i min fettkoma. Well well, nog om det, det var en riktig drottning som steg ur Salong Big Cut. Misson accomplished.

Från detta äventyr styrde så 3 i familjen, den fjärde kröp (gissa vem) sin kos mot hotellet. Phille var något oroad om han skulle komma in då hotellets policy strängt förbjuder husdjur. Han försökte dölja hans hudförhårdnader med shoppingkassar och lyckades. Det fanns dock ett orosmoment, hotellets chaufförer putsade som bäst sina bilar med Turtle wax och en svag känsla av oro infann sig men även denna passage gick som en dans. Inte ens den vänliga kvinnan i Premier lounge reagerade nämnvärt.

I loungen smeds även kvällens planer. Som ni kanske minns från förra året så blev Sky Bar upplevelsen på Lebua ett stort misslyckande. Skam den som ger sig. Vi gör ett nytt försök, men denna gång på Centara Grands Red Sky. Concierge på hotellet bokade in oss till 19:30 på restaurangen och vi informerade att vi hade två yngre barn med. Inga problem lovade han och eftersom klockan redan var 18:50 var det järnet upp och byta till långbyxor, skjorta, skor resp klänningar. 19:32 stod vi så i hissen upp mot våning 55 och takterrassen där middag skulle ätas.

Utsikten var helt magnifik, helt i klass med Lebuas men denna var på något sätt mäktigare, speciellt med tanke på att vårat bord var precis på kanten ett par hundra meter upp... Galet. Maten och service var fantastisk, likaså notan, men Turtle kände att det var det värt!

Mätta, hört det förut?,  rullade så 3+1 tillbaka i en tuktuk som knappt var framme vid hotellet innan damerna stoppade den och klev ur... Streetshopping stod på programmet... Lycka! Ja för 3 iaf... Den fjärde ville bara kasta skalet och bli insmord igen!

Forts följer

Kramar

Kommentarer

  1. Hahaha men usch stackare!!!

    Kraaaam
    Vickan

    SvaraRadera
  2. Hehe, the christmas armadiiilllooo! (FYI från vänner)
    Kramkram lina

    SvaraRadera
  3. Stackars dig!

    Kram Linda

    SvaraRadera

Skicka en kommentar