Sai Kaew Beach

God kväll och god forsättning!

Idag torsdag har flera av er börjat jobba. På sätt och vis har även vi det eftersom vi flyttat från vårat enklare boende till vårat favoritboende på denna ö där vi även bodde förra året. Jobbet bestod i att förflytta allt bagage ca 50 meter bort. Vi hade bokat precis samma boendetyp som förra året men för ett par dagar sedan fick vi mail om att de var överbokade och hade bara vårat boende de sista 6 nätterna. Som plåster på såren så erbjöd de oss en natt i deluxe bungalow och sedan uppgraderar oss till deras finaste boende, en premium seaside. Utifrån ser det magiskt ut. Vi och ni lär ju se mer av detta imorgon.

På tal om arbete så undrade Elliott igår en rolig sak. Vi hade just avnjutigt en bra middag med eldshow, när småkillarna som hållit i showen går runt med en hink för att samla in dricks. När så vi lagt våra pengar i hinken säger Elliott att imorgon tar alla varsin hink och går runt och samlar in pengar på alla restauranger. Vi kommer bli jätterika sa han...vi sa vi får se....lyckligtvis glömde han bort det. Tiggarna...

Eftersom vi flyttat har vi inga bilder idag och så mycket mer har inte hänt, men vi lovar fler bilder och text imorgon. Tumme på det!

Puss och kram och speciellt en till vår mest trogna läsare Vickan, krya på dig.

Kommentarer

Skicka en kommentar