Älskade Bangkok

Vad är det med denna stad egentligen? Vi sitter i kö flera timmar bara för att komma in in den. När vi väl är här blir det protester med hundratusentals människor på gatorna, de stänger av vägar, förbindelser och på tv och internet skräms de om hur farligt det är. Vi fattar inget av den mediabilden. Alla är glada, tar hundratals bilder av våra barn, ger oss gåvor och tipsar om div saker att se och göra. Restauranger har öppet som vanligt, vi tar oss dit vi vill, shopping finns precis som vanligt och allt sker i ett skönt tempo och med så mycket vänlighet och glädje. Som ni säkert fattar så mår vi bra och allt är under kontroll! Bangkok levererar fortfarande.

Singapore var bra, Kuala Lumpur kalasbra, Langkawi helt ok, Koh Lipe fantastiskt och Koh Samet likaså, men på något sätt är Bangkok den plats som under vår resa fyllt våra hjärtan (och väskor tihi) mest. Denna stad är fantastisk och vi längtar verkligen till den dag vi ses igen. Hoppas väldigt snart!

Detta blir denna resas sista inlägg för denna gång. Kanske det blir ett sista inlägg imorgon eller under onsdagen då vi vid lunch åter är i Stockholm. Tack för att ni läser och kommenterar. Det är så kul att dela med oss av våra upplevelser om inte för vår egen skull att se tillbaka på vad vi gjorde den där vintern.

Alla vi resande konstaterar unisont att detta våra vänner var den bästa resan "ever".

Tills nästa inlägg och resa, må så gott!

Kramar

Kommentarer

  1. Skönt att höra att allt är bra!!

    Kramis
    Vickan

    SvaraRadera
  2. Hello å härligt å höra att allt e så bra med er å att ni verkar ha haft en heeelt fantastisk resa!!
    Välkomna hem! Jag (christine åker ju imorrn, så vi ses på Arlanda ;)
    Ida-lova längtar till att få leka med Vendela!!
    Stor kram så hörs vi alldeles snart!
    Christine Nicke Ida-lova å ville
    Välkomna hem!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar