Bali dag 12

Tja,

Som ni säkert hajat vid det här laget så går inte hotellet av för hackor. Frukosten levererade kan jag avslöja. Glömde ta bilder med imorgon tar vi med kameran. Frukosten består av en mängd butiker, självklart gratis, där man kan välja på precis allt. Brödbutiken tex är som att gå in i ett bageri där bagarna bakar precis allt du kan tänka dig i brödväg, kaffebröd och bakelser. Juicebaren består av en frukt och grönsaksmarknad. Man tar en korg och fyller denna med allt man vill ha. Sedan går man till juicetender som fixar en juice av din korg. Sedan har du skaldjursbutiken, wokbutiken, äggbutiken, korv och skinkbutiken, sushibar... Etc. Allt finns och lite till.

Sedan badar man lite innan man äter lunch på Club Millésime Lounge. Där är det lugnt och skönt eftersom inte alla kommer in där hehe... Sedan badar man lite till innan det är dags för besök loungen igen för drinkar, vin, champagne och massor av mat från en plockbuffé. Inte bra för en redan "svullen" mage. Tur då att man kan besöka So Fit, hotellets gym, där man får hjälp av en PT.

Biffen då? Jorå det går åt rätt håll med halsflussen, men tror ni inte pojkvaskern blivit biten av ngn myra eller liknande. 33 bett bara i facet. Stackars kille. Imorgon får vi se om han behöver annan medicin. Nu får han igen för att varit frisk alla tidigare resor.

Själv så måste ju jag skydda skallen efter canceroperationen. Det funkar bra med en töntig bandana, men det ger ju en annorlunda bränna i ansiktet. När jag dessutom klippt min långa synthlugg blev resultatet som på bilden nedan. Heidi är superglad på bilden där nere efter en rejäl gaslättnad... Tihi

Ni får även några kvällsbilder från Club Millésime Lounge där vi hänger en del.

Hörs imorgon. Love you all!

Kommentarer