Bali dag 16

Tjihoo,
Så har näst sista dagen på Bali just tagit slut. Herr signalkräfta och fru Braun börjar i ärlighetens namn tröttna på sol och bad. Vi längtar vidare. Däremot kronprinsen, han har ju missat en knapp vecka så han har levt mer i vattnet än på land. Han och miss V har verkligen haft skoj. När man så trodde badandet var över, så fortsatte galningarna i vår egna pool... Nakna! Nudist javisst!

Annars var dagen ändå rätt soft. Vid tvåtiden gled en dj in och lirade sköna beats. Efter en stund gick det inte att hålla sig längre. Det sköna moodet och musiken gjorde att man behövde en stänkare. En i varje ben sägs det... För oss blev det snarare en i varje stödben, ty drinkarna var riktigt fjolliga enligt en som kan. Men det passa ju oss bra, vi sätter inte så stor vikt vid det där med han och hon. Så fru signalkräfta och herr Braun njöt faktiskt sista timmen.

Som sagt hamnade vi sedan på rummet med fortsatt bad och drinkmys. Elliott som fått smak på lyxlivet tjatar hela tiden om att få gå på klubben som han kallar det. Det är alltså Loungen där fri mat och dryck finns, men det är inte det som drar utan snarare bowlingbordet, alltså biljardbordet som lockar. Han har redan krossat två unga japsar och idag tror jag visst att det var kinesen som fick ge sig.

Apropå nationaliteter så har vi stött på en svensk familj på tre veckor. Våra kära ryssar har också varit osynliga. Nej här kryllar det mest av fransmän och Aussie mates. Men det är skönt, ingen som känner igen oss.. Tihi

Eller jo, alla som jobbar här dårå. Kan inte sluta imponeras av alla som arbetar här och faktiskt kan ens namn... Damn they're good.

Vi körde som sagt en vända på klubben innan vi avslutade på CCC som den heter, Sofitels lite sjysstare krog. Det var mysigt, men vi har nog ätit bättre.

Imorgon blir det en soft sista dag innan vi beger oss till Bangkok. Som vi längtar. Trots att vi kommer sakna toaletten med värme, fontäntvätt i rumpa eller murra.. It's toalicious

Hörs imorgon... Ok?
PoK

Kommentarer