Bangkok dag 19 och 20

Hello,

Här i Bangkok handlar det mest om tre saker. 1: förbättra/upprätthålla brännan 2: shoppa och 3: ta hand om trötta fötter. Därför blir det inte så mycket bilder. Men idag har vi samlat ihop två dagar till ett gäng bilder, så då passar en uppdatering bra.

Biffen mår bättre men till och från lite småfeber och magknip. Precis som vi vuxna, så troligen, om det inte blir värre såklart, så lutar det åt avföringsprov på hela familjen när vi kommer hem... Just in case - skitskoj!

Igår slappade vi vid poolen ett par timmar innan brudarna drog iväg på tjejdag och vi män fick en stund för oss. Brudarna skulle på massage och någon pingisshow eller turnering eller va de nu var medans vi killar skulle ägna oss åt grooming och shopping.... Näääääääääää killarna skulle fokusera på tuktukåkning, burgare och tv spel. Samtidigt såg tjejerna, skickligt ska tilläggas, till att sätta sprätt på shoppingbudgeten. Till och med vi killar var imponerande över riktigt bra köp och nödvändiga saker tihi

Vi mötes sedan upp 6 timmar senare för lite vin, öl, läsk och Hard Rock Cafe, Vendelas absoluta favoritställe. Skön kontrast från Indonesisk kostcirkel.

Idag torsdag var det tyvärr mulet vilket innebar en timmes spraytan för hela familjen allt för att inte missa för mycket på grund av dagens uteblivna solpass. Blev en hel del ytterligare shopping och en tur och promenad till Nana och runt Sukhumvit. Hittade en ruskigt bra argentinsk krog där vi hämtade andan och smååt lite. Detta är ett område som vi vill utforska betydligt närmare, men utan barn då. Dessutom ligger det ett Sofitel där och de levererar ju. Hoppas pröva det snart :)

Nu, efter en tolvtimmars dag på stan är vi SLUT! Tror vi somnar ovaggade. Hoppas på lite sol de sista två dagarna
Ses snart! Kram

Kommentarer