Bali dag 13

Så mina vänner, vi ser ljuset i tunneln. Halsflussen är på god väg att försvinna, precis som doktorn lovade. Elliotts alla bett är på väg att ge med sig. Det känns som att fredag kväll kommer bli en kväll värd att fira...av flera orsaker Tihi

Idag har vi ätit den galna frukosten, se bilder nedan som utlovat i gårdagens inlägg. Sedan fick herr och fru Silfverling för sig att haka på ett vattenaerobicpass. Det rapporteras att vattennivån minskade drastiskt och att de två svenskarna såg ut som två jättebebisar. Paret fick dock blodad tand och efter att poolintendenten föreslagit att paret imorgon kanske är mer lämpade för träning ovan land, skrev de snabbt upp sig för en PT genomkörare imorgon innan frukost.

Efter skytteltrafik mellan rum och solstol konstaterade även familjen vid ett familjeråd, att efter det serverats afternoon tea, så skulle familjen prova sina vingar i shoppingdelen av Nusa Dua. Nusa Dua känns som ett enormt "gated community" där alla de finaste hotellkedjorna visar upp sitt finaste på Balis finaste strand. Mellan hotellen är det enormt fina parker och promenadstråk och allt är otroligt vackert men kanske lite väl tillrättalagt. Vi tog hotellets shuttle bus och hittade faktiskt en del fin shopping. Men eftersom Biffen inte är helt hundra så stannade vi enbart en timma innan vi åkte hem till middag på hotellet igen.

Den legendariska klubben Nikki beach har valt vårat hotell i deras etablering på Bali och den delen är och blir helt galen. Skall försöka ta lite bilder imorgon då de inte helt officiellt har öppnat ännu. Dock fick vi göra lite posering framför paparazziskylten. De som ser bilderna kommer nog mest fundera över vad felet på killen i rosa tröjan lider av. Ett stort och ett litet lår, vad kallas den åkomman? 

Mina vänner, imorgon är en viktig dag i familjen Silfverlings historia. Men den karamellen får ni suga på tills dess.

Kram

Kommentarer

  1. Åhhh nu är jag nyfiken!!!
    Pöss / Vickan

    SvaraRadera
  2. Ååh frukosthimlen!! :-) Eva

    SvaraRadera
  3. Nu vet du väl Vickan? Eva, detta är PARADISET. SOFITEL är en fantastisk hotellkedja. Ryktet säger att Sofitel Bangkok inte är sämre....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar