Bangkok dag 18

Hej finingar,
Det blir en kortis idag då vi inte hunnit med så mycket mer än resa idag. Strax efter frukosten kl 09:00 blev vi hämtade och prick tolv lyfte vi från Bali. Vi satt på rad 1 i flyget vilket var Nice med benutrymme men osmart om man ville Göra skönt för barnen. Armstöden gick inte att fälla upp. Dessutom visade det sig att AirAsia inte tog emot kortbetalning på flyget utan enbart USD eller Thai Baht. Detta hade vi så klart inte så det blev en helt torrlagd resa... Fiasko när man åt salta chips.

Elliott då? Jo då, feber, lite kräkning igår, diarré och magknip. Har han feber imorgon så blir det doktor igen. Trots detta så orkade han följa med oss en sväng på stan för mat och shopping. Vi tog skytrain ner till floden och väl där en kort båtfärd till området asiatique. Det är ett enormt område av restauranger och butiker. Även där har Bangkok fått sitt London eye och det Pariserhjulet måste vi ju bara testa. Det var helt grymt och alla tyckte kvällen var mycket lyckad.

Hotellet då? Jo då, vi möttes i lobbyn av en stor silverskylt där vi och några andra hälsades välkomna. Stort! Vi fick samma svit som vi hade i julas och tom chefen i loungen kände igen oss. Med facit i hand, Damn vad kortet levererat egentligen.

När nu däckar vi. Love ya. PoK

Kommentarer