Kyssen

Halloj, låt oss börja med att berätta att alla bilder kommer imorgon. Bodrums internet är inte riktigt med oss idag. Låt oss därför kort berätta om kyssen eller snarare kyssarna...

Klockan ringer kvart i sju. Känslan att äntligen få sova ut uppenbarar sig på nytt med sin frånvaro. En riktig fet smäll/kyss i ansiktet. Dax för resans första löppass. Nu tänker ni dumheter, springa på semestern, men tyvärr innebär kombination charter, all-inclusive, britter, fransmän, tyskar etc. trubbel. Löprunda1 avverkades därför direkt ner till poolområdet för att få fina platser.

Sedan får vi snilleblixten att kanske träna lite. Sagt och gjort, upp på rummet, barnen sover som två grisar och vi snörar på oss våra dojjor och drar iväg. Jag skämtar inte om vi besteg, löpandes skall tilläggas, typ Hammarbybacken ggr 3. Har aldrig varit så slut i buggarna tidigare, kyss 2.

Väl tillbaka på rummet och en frulle senare var det så dags för en dag vid poolen. 8 timmar senare kan vi garantera att vi hade åtminstone två vuxna totalt däckade personer. Solen hade slagit knockout på oss, vi var brända, vi var stekta, vi var...Kyssta!

En välbehövlig dusch och bad i after sun senare så var vi redo för middag. Då vi var rätt slut efter dagens kyssande valde vi en krog bara 5 min bort på stranden. Det var riktigt bra mat. När vi så kom tillbaka på hotellet visade de sig att all-inclusivegästerna hade turkisk afton. Vid midnatt skulle de dessutom öppna fri bar, den är alltid fri normalt sett men då bara till 23. Med vårat läge på rummet betyder det... Ingen sömn. Antar att vi får passa på att kyssas istället.

Natti natti och kyss på er!

Kommentarer

Skicka en kommentar