Rullstol

Så där ja, brännan börjar lägga sig. Helt galet att vi faktiskt har 9 hela dagar kvar i solen. Något som däremot vägrar ge med sig är träningsvärken. Löppassett uppför "Hammarbybacken" har gjort sitt, men trots detta har vi dragit ut på en ny tur. Det kanske låter galet men det är ett perfekt sätt att utforska stan. Eftersom det är tidigt på morgonen så passar det även bra att samtidigt leka tysk och reservera bra solstolar. Det stör nog folk men hey, lika barn leka bäst.
Vi drog igår efter dagen vid rutschkanorna till en affär likt ett mini Maxi och handlade lite snacks. Vi köpte 2 kilo citronmarinerade oliver som är helt himmelska. Tillsammans med iskallt rosévin så får kvällarna en kickstart.
Vi har blivit bombarderade av Vings personal som är oroliga över vårat boende. Det har gått så långt att vi på torsdag skall få se lite nya alternativ haha Dock ska tilläggas att det blivit mycket lugnare och att vi nu kan sova.
Ikväll skall vi in till Troppan och spana in alla yachter vilket skall bli kul. Antar att vi även kommer ha en del påsar om armarna då det utlovas grymt bra shopping!
Elliott fortsätter att leverera sköna citat. När vi såg en man i rullstol när vi gick ute i mörkret på en mycket farlig backe, sa vi till honom att hålla pappas hand. Han frågade varför. Vi förklarade, kanske inte helt politiskt korrekt, att risken annars fanns att han kunde göra illa sig och hamna i rullstol. Elliott konstatera helt iskallt att han inte ämnade hålla i handen. Vi frågade varför. Han svarade kort, med en rullstol slipper jag gå.
Nu åter till poolen. Ha det så bra sålänge.

Kommentarer

  1. Hahahaha fan så snygga ni är hela familjen, ser ut som om det där med all-inclusive är grejen för er!

    Inte alls avis på er och att ni ligger och lapar sol...eller kanske snarare springer sol...här hemma är det ju kalasväder....typ regn. Morr!!!

    Ha det bäst!!

    Kramar
    Vickan

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Haha, ja du syster det längtar vi inte efter... Idag 44 grader... Det va iofs lite väl varmt. Hälsa alla

    Pok

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar