Sista dagen

God torsdag på er alla. Märkligt hur fort 15 dagar faktiskt går. Vi har just packat det sista, ätit frukost och tagit plats vid poolen för sista dagens sol och bad. Vi börjar alla faktiskt se fram emot att komma hem till eget hus och säng. 1925 ikväll börjar resan hem och vid tresnåret landar vi i våra sängar.

Igår hade vi en lång men härlig dag vid poolen. De sista dagarna har vi lagt fokus på att barnen skulle få åka så mycket vattenkana de bara orkade. Ett viss trötthetstecken på sol och bad börjar skönjas även hos de små. Vi åt faktiskt lunch på rummet igår vilket var riktigt gott då man börjar ruttna på samma smaker dag in och dag ut.

Det blev en okej middag på stranden och en del sista minuten shopping. Resultatet av två veckors shopping kommer i bildväg till helgen. Känslan är att det blir larvigt mycket.

Så vad blir betyget på denna resa? Såklart blir overall betyget väl godkänt för denna resa. Mycket beror på att med rätt sällskap, lite vila, sol, bad, mat och vin så kan man inte vara missnöjd. Vi är ju en fantastisk liten familj så därav det höga betyget. Hotellet får faktiskt bara ok. Vi hade höga förväntningar på detta hotell, men det levde inte upp till detta tyvärr. Gümbet och Bodrum som platser får godkänt. Problemet var att vi bott mittemellan platserna och detta har inte gett någon uppfattning av att man varit på ett ställe utan mer utslängd på vischan. Bodrum stad är fantastiskt vacker och mysig och som turistmål perfekt för t.ex oss vuxna, men inte för barnfamiljer. Faktiskt ser vi Alanya som ett betydligt bättre resmål. Vi hade hört att det skulle vara med Turkietmått dyrt i Turkiets St Tropez, men det kom på skam, vi har trots all shopping, mat, dryck etc. nästan halva reskassan med oss hem.

Avslutningsvis, borta bra men hemma bäst, till sista uppdatering från Segeltorp och tills nästa äventyr, ha en fantastisk fin weekend.

Kommentarer

  1. Have a nice flight home!!!

    Pöss
    Vickan

    SvaraRadera
  2. Ska bli skönt att få hem er! ❤

    Pok Linda

    SvaraRadera

Skicka en kommentar