Red is the new black

Efter en skön avslappnande dag igår fredag där brännan sköttes perfekt drog vi ut på stan för middag, shopping och ett massivt firande då en av oss lyckats med något storslaget. Resans bästa mat och strawberry daiquiris dukades upp som substitut till skumpan. Efter dessa grymma törstsläckare kan vi garantera att pruta är det minsta problemet. Men samtidigt tappar man lite grepp om vad man verkligen vill ha. Pengarna rullar lätt iväg på saker man normalt sett kanske inte köper. Hur som helst, vi var värda den kvällen!

Imorse var vi, av förklarliga skäl, inte helt upplagda för löpning. Vi sov ut, åt frukost och gick till en beach club där vi passades upp likt kung, drottning och prins/prinsessa. Men det kändes också självklart på något sätt. Av någon anledning, kanske pga gårdagen, var vi vuxna lite slappa med solskyddet. Kombinerat med en uppskattad frisk vind vid havet, så har vi på nytt blivit redo för kräftskiva. Vi är på en skala från rosa till röda, TOKRÖDA. Vi var iaf såpass bra föräldrar att vi tagit hand om barnen så de är härligt maraboubruna.

Solen tog sån knäck på oss att vi inte orkade med kvällens plan att åka in till Bodrum för lite mer flärd, utan vi tog en snabb middag i Gümbet och fick bara med oss EN väska från affärerna. Detta var åtminstone en av oss extremt tacksam över, guess who?

Imorgon gör vi ett nytt försök i solen och mot creme de la creme i Bodrum stad.

Tills dess, god natt!


Kommentarer