Bali dag 10-11 (Shit också)

Holy SHIT! 
Vänner detta blir kort då det tyvärr är lite tillbaka på scratch... Alltså vi tar det från början! Igår onsdag vaknade fru S upp till en kalasmage! I princip alla symptom var som borta. Första frukosten på en vecka var ett faktum. Resten av dagen njöt vi för fulla muggar och bara hade så mysigt. Vi satt på balkongen och spelade yatzy, som för övrigt mrs Shitalot vann, till klockan var 20:30. Vi fick så brådska att göra oss i ordning för att hinna gå ut och äta, men barnen ville så gärna bada i mörkret, så vi bestämde oss för att ta med öl, breezer, läsk och snacks till poolen och sedan beställa room-service. Vi hade en super mysig kväll. 

Tillbaka på rummet skulle herr P beställa maten. En av rätterna var en pizza som hade räkor och bläckfisk på så herr P sa att vi ville ha allt utom just dessa tillbehör då fru S var allgerisk mot detta. Inga problem sa dom och en halvtimma senare kom maten. Det smakade fantastisk till dess herr P plötsligt upptäckte att räkor och bläckfisk var på pizzan. Dessa kunde inte ses då de var täckta av tonfisk och pepperoni. Damn it tänkte vi alla högt när fru Shitnomore precis sänkt sista tuggan på slicen...resten på denna story räcker att beskriva med att denna ljuvliga dag avslutades med att hennes namn ändrades till mrs Shitagain Pukesalot! 

Stackars frugan tillbringade hela natten på rummets minsta rum... Herr P blev ovanligt nog vansinnig eftersom han påpekat att vi hade allergiker och detta kunde sluta väldigt illa. Plötsligt stormades rummet av managers som i hallen stod och inspekterade pizzan, jämförde med ordern till ljudet av fru S på toaletten. Det lät som en brunstig älg som var instängd på toa. Managers tyckte detta var enormt pinsamt så klart och under hela denna torsdag har vi säkert fått besök av 5 olika managers som uttryckt sin oro för fru S och hur dumt detta blev. Ja så nu förstår ni säkert hur denna dag blev. Fru H har liksom inte hämtat sig ännu... Så J-LA typiskt då hon var bra igår innan bajspizzan. Nu skall vi sova och är det inte bättre med magen imorgon så blir det doktor på nytt.

The never ending toilet story asså... Tills dess, ta hand om er. Sista bilden är på en frisk och lycklig fru innan pizzan...Kraaaaam 




Kommentarer