Bali dag 14-15 (Clas Ohlson)

Dags igen för uppdatering! Detta blir kanske den i våra ögon den absolut bästa uppdateringen hittills på denna resa. För er däremot troligen rätt trist...varför då kan man ju snabbt undra? Jo för första gången på denna resa har vi njutit och upplevt lugnet! Inga skitmagar. Ingen stress. Inget byte av hotell. Bara ren och skär semester. På något sätt känner man att även hjärnan gått ner på lågvarv eftersom man sover, äter, solar, badar, leker, äter, tar en drink, äter lite till och sedan går till sängs igen. Ändå kan man lätt slumra till i solstolen.

Igår söndag efter frukost gick vi ner för att spela lite strandfotboll. Detta för att stoppa den alltmer tilltagande badringen vid badshortskanten. Elliott och herr P gick något framför de andra. På vägen ner från rummet passerar man den heta beachcluben Nikki Beach där det är ett helsikes röj varje dag. E och P brukar skämta om att gå dit för att dricka en bärs och spana på chicas! Ofta brukar denna diskussion avslutas med att E konstaterar att det vore kul men inte så lämpligt eftersom jag redan har "en kvinna" som han uttrycker det och att hon skulle bli "helt sjukt arg på dig". Känns ändå skönt att han redan som 8-årig cassanova uppfattat spelreglerna. Bravo biffen! 

Just denna gång som clubben passerades kom så en högst oväntad kommentar från biffen. "Pappa, när du och mamma var och drack drinkar på Clas Ohlson, var det många andra kvinnor där då"? Ehh...vad menar du nu frågade jag. Clas Ohlson? Elliott pekade blixsnabbt på Nikki Beach och sa "ja, där inne på Clas Ohlson "! Den kommentaren är från och med nu odödlig och från och med nu så kommer det alltid sägas...hörni ska vi softa vid stranden eller skall vi dra ner till Clas Ohlson)?

Efter lite boll på stranden och en härlig lunch bestämde sig damerna för att få deras kroppar knådade. Nere vid stranden erbjuds grym massage till bra pris. Farfar P tyckte att grabbarna antingen skulle ta en bärs o spana på donnor eller vila på rummet. Inget av detta föll E i smaken utan övertalade istället P att dra in magen, på med shortsen och ner till stranden för ännu mer boll. Sagt och gjort, efter att i 30 min visat upp detta kroppsideal för den månghlövdade publiken (ett 40-tal soldater med gevär som vaktade nån celebritet som bodde i Sofitels Presidentvilla, alla de som tog massage samt alla vackra människor med perfekta kroppar på Clas Ohlson), så kände P att han inte orkade hålla inne magen längre utan att han ville hänga med E i rummets pool istället, drickandes en bärs och endast spana in varandra. E tyckte det lät lysande.

När våra kvinnor var åter från massagen tog vi så en promenad 10 min bort på strandpromenaden för en middag på en av de få utomhotellrestauranger som finns på området. Maten här är magisk, speciellt alla de läckra skaldjur som iaf en av oss fick smaka på. Fru H(appy stomach) vågade och orkade inte utsätta sig för ett nytt toadygn.

På tal om toaletter. Denna lilla detalj missade en liten sötnos, alltså inte H eller V, utan en annan liten tjej på kanske 3-4 år. Hon kände helt enkelt att hon behövde lätta på trycket och släppte av en rejäl brun wurre rätt i poolen. Hennes relativt obegåvade föräldrar sket (haha) i detta och snarare garvade och pekade på den bruna, guppande korven. Det ända vi tänkte var, kom igen, plocka upp bajset efter er! De tyckte annorlunda, de bad en i poolpersonalen att plocka upp det. Detta resulterade i att denna pool stängdes för sanering...Så det var bara för oss att flytta ner till CO, Clas Ohlson. Tack för det shitheads...

Idag måndag har poolen dock öppnats igen. Dock kände vi efter morgonens gympass och frukost att vi skulle aktivera oss lite till. Sagt och gjort, vi hyrde Mountainbikes och en tandemcykel och lämnade området för två timmars sightseeing. Vi såg enormt vackra stränder hotell och tempel på vår rutt, men som totala amatörer missade vi att ta bilder på allt fint vi såg. Blev en bild på cyklarna...that's all folks.

Mer än så här har det alltså inte hänt, men som sagt, det betyder också att vi faktiskt njuter av samvaron, vädret, resorten och kanske händer det mer imorgon....eller inte. De som läser här får svaret! Jo förresten, en trevlig överraskning var att det stod en flaska champagne och två glas vid poolen igår kväll. Perfekt nattfösare!

Njut nu där hemma av fint väder så hörs vi snart igen!

Pössss 

















Kommentarer