Bali dag 5, 6 och 7 (skitinlägg)

Hello dear blogglovers!

Så var det dags för en uppdatering av läget. Det har hänt så mycket så jag vet inte riktigt vart jag skall börja? Jo just de, senast vi lämnade er var vi ju på väg till The Elmings som bor på Sofitel Nusa Dua, vårat absoluta favorithotell. Det var som att komma hem ur två synvinklar. 1: Hotellet såklart och 2: The Elming Family! Man kan liksom aldrig få nog av att umgås med dom. Alla trivs med alla och inget är speciellt komplicerat. Inte ens en liten magsjuka eller så... shit...jag kanske borde börja där.

Som ni kanske minns i förra inlägget så mådde fru S lite halvtaskigt härom dagen innan vi skulle åka till Sofitel. Tyvärr blev det inte bättre utan snarare ganska mycket skitsämre. Nu inne på dag 4 med hennes problem så kan vi konstatera att hon utan konkurrens skulle ha platsat i en tv-årskrönika i en kategori om "flest toabesök på 72 timmar". Efter att överdomare herr S noga ha kontrollräknat strecken ser vi att fru S hann med ca 75 besök på badrummet. Det fantastiska med denna siffra är även att hon säkerligen hunnit med att se ett tjugotal olika och nya badrum. Härligt att få inspiration till eventuella framtida badrumsrenoveringar eller nybyggen. Tack och lov fanns det en duktig doktor på hotellet som skrev ut en huskur som normalt skall tas över 3 dagar men i fru S fall i 5 dagar. Dessutom la han till, har inte magkrämpor och antalet besök på WC gått ner inom 24 timmar så är det läge att köra ett "poop"prov för att kolla om det kanske flyttat in en liten parasit in i de södra regionerna. Stackars Fru S, men hon är jäkligt stark eftersom att hon både orkar bära sin karl och för att hon i princip varit med på allt ändå. Nu tillbaka till besöket hos våra fina vänner.

Vi hann inte mer än flytta våra fina rumpor ur taxin innan kramkalaset utbröt på nytt! Samtidigt checkade typ 300 indier ut från hotellet så kramkalaset avklarades relativt snabbt då risken att få en Chicken Korma över sig var överhängande. Så vi istället snabbade vi oss ner till den stora restaurangen för en härlig 3-rätters lunch! Maten var kanonbra men stark. Ja alltså för herr S som lyckades knapra i sig en hel röd chili dårå och hans mage grejar inte riktigt detta så redan nu visste han att om en ca 6 timmar kommer HAN bli akut tvungen att besöka ett badrum han med. Men varför oroa sig för det när det finns god mat, öl, härliga barn och fantastiska vänner! Efter lunch körde vi en snabb besiktning av herrskapet Elmings fantastiska poolvilla innan vi studsade/rullade ner till "Soffans" gigantiska poolområde för lite solhäng. Eftermiddagen var även denna härlig men vid femrycket var det dags att återvända till villan för lite uppfräschning, förnedring av poolvillans toalett samt en liten fördrink, innan vi skulle äta en grym buffétmiddag på en av restaurangerna. Det var väl typ en stund efter denna middag som de där 6 timmarna hade gått och precis som om herr S hade fröken ur inom sig var det nu dags även för honom att förnedra Elmings toalett :) Men lugn vänner, herr S mådde annars fint och det stannade vid ett besök!

Eftersom vi dagen efter skulle både byta hotell och tillsammans med fam E sticka på vattenlandet Waterbom så beslöt vi oss för att klockan 22 "call it today". Då hade vi dessutom besökt fam E i nära på 8 timmar. Väl hemma på vårat hotell så skulle vi även packa väskor, eftersom vi tänkte bo 2 nätter på ett hotell mitt i Kuta för närhet till vattenland och "shopping". Klockan 09:00 hämtade vår chaufför Ngurah oss på hotellet för färd till ett annat Accorhotel nämligen The Kuta Heritage. Utanpå såg hotellet relativt skabbigt ut men väl inte så var det mer än ok. Tyvärr mådde ju fru S väldigt dåligt denna dag så vi hajade snabbt att hon inte skulle kirra vattenlandet. Dessvärre var vårt rum inte färdig ännu (uppgraderade på nytt till juniorsvit hehe), men världens finaste manager såg till att fru S fick ett annat rum att vila i medans vårt rum blev klart. Grymt snyggt gjort! Vi andra hoppade in i bilen med Ngurah igen och åkte till Waterbom där vi träffade Fam E på nytt.

Självklart saknades fru S denna dag, men alla vi andra hade fantastiskt roligt på vattenlandet som enligt Tripadvisor och dom själva är Asiens största och världens tredje största vattenland. Efter 6 timmar var vi HELT slut och samtidigt lite oroliga för hur fru S(hit) mådde. Vi tog världens skönaste minivan tillbaka till hotellet. Den var tokpimpad med orange skinnklädsel och en "bardisk" med flaskor och glas där normalt sett airbagen på passagerarsätet brukar vara placerad. Dont drint and drive...!

När vi kom tillbaka på vårat hotell så hade vi fått vårat rum där nu fru S väntade på oss. Vi lämnade av lite av Elmings prylar innan vi fortsatte upp till rooftop poolen för lite mer chill och lek. Efter någon timma ville så stora delar av familjerna, inkl miss Diarrhea, göra sig i ordning för middag på Hard Rock Bali och efterföljande shopping. Efter många skratt och riktigt lång shopping inkl. pitstop och shitstop, var det så, lite tråkigt, dags för familjerna att säga hejdå för denna gång. Elmings drar vidare till Thailand och vi byter hotel och ort här på Bali. Tack snälla ni för att ni var tokiga och hälsade på - ni är så j-la sköna att hänga med!

Dag 7 har vi mest ägnat till att boka hotell, bada, besökt läkare och försökt tvångsföda fru S då detta var mycket viktigt enligt läkaren. Hon fick totalförbud för sydasiatisk mat de närmaste dagarna och fick endast äta ris, toast, PIZZA (haha på riktigt) eller en pasta. Pga hälsotillståndet beslöt vi oss för att avboka planerna om ö-liv och istället boka in oss på en resort på Nusa Dua i väntan på att hon mår bättre. Sedan gör vi lite dagsutflykter därifrån istället.

Undrar om ni orkat läsa denna lååååånga text? Well, well, jag tror vi fått med de absolut viktigaste händelserna iaf :) Så till nästa gång, skit på er <3




















Kommentarer

  1. Heeeje, ååh vad kul det är att läsa hur ni har det!! Allt låter underbart å vi skrattar åt alla beskrivningar av händelser. Men NEEEEJ för att Heidi mår så jäkla dåligt, vi håller HÅRT i tummarna för att det snart är över!! Pussar å kramar från the bompalala family

    SvaraRadera

Skicka en kommentar