Bali dag 2

Halloj kompisar,
Så har vi äntligen haft första riktiga dagen och den blev lååååååång men amazing. Klockan hade precis slagit midnatt när fru H tyckte att vi sovit färdigt. Pang så stod hon bara där bredvid mig och pussade mig godmorgon. Ni som känner henne vet att hon lider av sömnterror men för egen del kändes det mer som min lucky night. Midnatt, barn som sover och en puss. Men det var just ordet godmorgon som fick mig att haja till. Det var inte "get lucky" utan snarare "get back to bed"! Efter någon minut gick det upp för båda att det fortfarande var natt så det blev en liten godnattpuss och sedan back to sleep.

Som den gubbe herr P är vaknade han halvsex på morgonen och kunde inte sova vidare. En kaffe och morgonrocken på och ut i trädgården tänkte han. Pang så gick dörren i lås och inte kunde han komma in. Två dörrar bort och en air-conditionljudvägg bort låg sleeping terrorfru och sov utan att höra herr Ps knackade. Tre timmar senare öppnades dörren av fru H med orden hur länge har du varit här? 3 timmar svarade herr P trött, törstig och irriterad.

En bra frukost senare och ett dopp i poolen gjorde farsan S på strålande humör. Han orkade med hur mycket som helst. Det solades, badades, spelades poolbasket, strandtennis och lite body surfin i havet. Efter alla aktiviteter krävdes  en bra lunch. Sagt och gjort, 5 min promenad längs stranden så låg en riktig mysig liten strandkrog. Maten var helt okej och energidepåerna var på topp igen. Tillbaka vid poolen hördes en bekant svensk röst. Mello tänkte vi båda och visst var det Edward af Sillén som låg där bredvid oss. Det var den 3:e svensken vi stött på på alla våra resor till Bali faktiskt.

Tillbaka på rummet låg en liten trevlig inbjudan av hotellchefen till ett cocktail party imorgon kväll. Attans tänkte vi då vi bokat date med våra fina vänner som jag i tidigare blogginlägg nämnt om. Skam den som ger sig. Varför inte lyckas med båda delar? Sagt och gjort herr P kontaktade hotellchefen och frågade om vi kunde ta med våra vänner. Självklart var svaret så nu har vi verkligen ett kanonupplägg för morgondagens date. Sååå kul!

Ikväll tog vi taxi en bit bort för lite mat och shopping. Klassisk indonesisk prova-på-tallrik satt som en smäck i kistan. Efteråt promenerade vi till en affär för att handla på oss lite till dejten imorgon, men också för att blidka Elliotts demontränare genom att handla en fotboll för att köra lite övningar som vi lovat honom. Gissa om det var en lycklig kille? Så fort vi var åter på hotellet och våran trädgård så riggades gräsmattan med burkar (istället för koner) och träningen var igång. 

Nu sitter vi i trädgården och nästan somnar. Ni vet, för herr P har det varit en lång dag. 

På återseende imorgon! 

Kraaaaam 






Kommentarer

  1. Tja ni verkar ha det fantastisk . Sjukt kul att följa! /F

    SvaraRadera

Skicka en kommentar