Bali dag 12-13 (we are back & so is mrs S)

Hallåååå,
Hoppas ni mår lika bra som vi! För lagom till att vi flyttat till Sofitel, vårat favorithotell, så har även fru S återhämtat sig till ca 90 %! Gissa om familjen S, Marriott hotels, Sofitel och Bali Reningsverk är lyckliga för det. Tydligen är vattenbristvarningen pga mången toaspolningar hävd! Hell yeah! Nu kör vi!

Låt oss backa bandet ca 36 timmar. Efter ytterligare ca 10 management besök så mådde fru S(hitalot) såpass bra att hon var redo att lämna hotellets murar och besöka tempel och sandstrand. Hotellets utmärkta van tog oss till deras privata strand strax efter frukost och där uppenbarades en FANTASTISK vit sandstrand med knappt några människor, ett par solstolar, en loungebar och en liten restaurang. Här hade Marriott verkligen lyckats ordna till en private escape med samma familjära stämning som själva hotellet levererade. För även om de gjorde bort sig ordentligt lagt iom pizzaincidenten så var hotellets personal helt magisk. Aldrig någonsin har vi stött på en med dedikerad personal som dessutom var så extremt gulliga utan att det kändes påklistrat. Det kändes verkligen genuint ärligt.

Nära den egna stranden fanns även ett enormt hinduiskt tempel. Hit gick herr och fru S för att offra en liten gåva för att slippa tillbringa ytterligare tid på klosetten. Hittills verkar det gett resultat och vi håller därför just nu Bali Hinduismen otroligt högt.

När klockan slog 13:30 gick så färden tillbaka till hotellet eftersom vi klockan 16:00 hade bokat tid på det spa som enligt TripAdvisor var det bästa på hela Bali. Väl framme fick vi välkomstdrink samtidigt som de berättade vad som skulle hända och att vi fick berätta vad vi ville få gjort! 2 timmar senare var vi Seminyaks absolut mest välmående familj! Vi avslutade med lite shopping och en enormt bra tapasmiddag innan vi återvände till Nusa Dua. Väl tillbaka ägnade sig frun åt packning medans resten av familjen kvällsbadade. Efter 9 timmars sömn var det så dags att återvända (hem) till Sofitel Nusa Dua!

Efter en snabb frukost kom så bilen som skulle ta oss de 5 minuterna till Sofitel. Alla var på helspänn. Skulle de känna igen oss? Ja men visst, vi han inte mer än stiga ur taxin innan vi välkomnades tillbaka! Jag undrar fortfarande hur i hela friden de kände igen oss? De måste nästan kika på gamla bilder eller något? Efter en snabb incheckning så softade vi hela dagen vid stranden innan barnen fick nog och valde att chilla på rummet. Då passade herr och fru S på att införskaffa de välkomstdrinkar vi blivit bjudna på. Magisk god Frozen Mango Daquiri!

En snabb dusch senare satt vi så i Club Millésime, hotellets lounge, och njöt av god mat, musik och dryck. När serveringen så avslutades kände familjen att det var dags för Bali ping-pong open 2016, där biffen avgick med segern i båda turneringarna! Grattis biffen, eller Allett som brudarna på Starbucks kallar honom. 

Vi återkommer imorgon eller i övermorgon med lite mer rolig läsning! Hörs snart igen!

Kraaaaam 
























Kommentarer