Bali dag 16-20 (Testpiloter)

Loop Hej svejs,
Nu var det ett par dagar sedan vi hördes av. Det blir lätt så när man bara hänger och har det bra. Dagarna fortlöper i typ två olika versioner. I den ena versionen kör vi sovmorgon, frukost, sol, bad, lunch, sol, bad, afternoon tea, cocktails och mat i loungen för att sedan mysa loss på våra fantastiska rum. Den andra versionen byter vi sovmorgon mot träning och loungelivet mot att lämna Sofitel för middag på stranden. Men sedan ett par dagar har detta alternativ 2 blivit svårt att köra på eftersom vi blivit Testpiloter haha Det är ett hårt jobb men någon måste göra detta och det har fått oss att njuta än mer av Sofitel.

Det började med att när vi checkade in så var hela hotellet fullbokat så det magiska kortet gav oss ingen uppgradering till en början. Men det gjorde inte så mycket för vi hade bokat ett rum med en liten pool. Dock tyckte de detta var jobbigt eftersom vi i deras ögon är vip och det inte kunde leverera denna tjänst till oss. Men så i förrgår hade jag ett missat samtal på mobilen. Numret gick till hotellets Executive Lounge och tydligen var det så att hotellets franske chef ville möta oss. Väl på hans kontor skakades det tass och bjöds på ett glas bubbel medans han förklarade ett upplägg som visst skulle vara jobbigt men samtidigt rätt kul. Han erbjöd oss att testa deras olika sviter och villor under resterande tid. Eftersom hotellet hela juli och augusti är fullbokat så de kunde de inte ge oss en svit för hela vistelsen men de kunde erbjuda oss detta som ett alternativ. Efter lite betänketid så beslöt vi oss för att tacka ja till erbjudandet, trots att det skulle innebära en del byten av rum. Men då vi är välpackade, väskor alltså, så funkar det väldigt lätt. Så igår började vi med en 130 kvm prestige suite med en stor egen pool och en enorm trädgård. Rummet hade vardagsrum, matsal, ett litet kök, walk in closet och ett gigantiskt extra utomhusvardagsrum. Baren var fylld med massor av glas så gissningsvis brukar man köra en del fester här. Sagt och gjort. Fram med glasen, vinet, läsken, chippen och på med musik i det trådlösa musiksystemet och vilket grymt poolparty vi fyra hade :) Vi njöt av vår "tomt" till midnatt och beställde in nattmat, denna gång utan skaldjur.

Efter följande frukost sa vår butler att vi kunde hänga och bada på förmiddagen innan det var dags för rum 2, The Honeymoon Suite. Detta rum var egentligen identiskt förutom att fokus låg på att det skulle vara lite parigt. Sängen var en gigantisk himmelssäng, möblerna i trädgården var nedsänkt i marken precis framför poolen. Rummet var helt klart mysigare på något sätt och kändes inte lika exklusivt som Prestige suiten, men fortfarande oerhört lyxigt. I detta rum njöt vi lite mer och testade mest alla olika funktioner som rummet erbjöd likt det gamla. Automatiska toaletter som lyfter på locket, har uppvärmd sits, spolar av sig själv och som kan massera både de ena och det andra. Herr P tyckte detta var mkt uppskattat och tillbringade många tillfällen där. Elliott tyckte det roligaste var att trycka på knappen så att tvn kom upp ur golvet medans brudarna mest suckade åt hur lättillfredställda killarna var. Efter tre omgångar Uno i jättesängen somnade vi alla fyra väldigt snabbt.

Idag bytte vi till en poolvilla som vi ännu inte hunnit känna av så mycket av men vi återkommer med både bilder och recension imorgon eftersom vi stannar i denna i två nätter. Sedan mina vänner bör det av till Thailand för 10 dagar. Men det får vi också återkomma till.

Må så gott kära ni!

Pöss 

























Kommentarer