Dag 13

Hello, detta inlägg bli mer av "Hej vi mår bra" karaktär. Vi har faktiskt bara slappat hela dagen och endast tagit två bilder.

Vi har slappat hela dagen i solen, ätit, fixat naglarna och småshoppat. Tanken var att vi skulle göra en sista raid i Patong men det visade sig att en buss hade skenat med trasiga bromsar i den branta backen mellan Karon och Patong. På vägen utför krashade den med bilar och mopeder. Hemskt. Så vägen var av naturliga skäl avstängd så vi blev kvar här, men det känns ju rätt oviktigt i sammanhanget. Hoppas det gick bra för de drabbade.

Två saker kan vi iaf rapportera.

1: Det ryska paret vi berättade om häromdagen, de som bara fotade i rätt vågade poser och avsaknad av kläder, mannen är borta och ersatt av en yngre kille och två andra tjejer. Den yngre mannen har fotat hela eftermiddagen alla dessa tre damer... Och ja väldigt utmanade. Summa summarum, när slitz nu la ner i Sverige så passade ryssen på att starta Slitzski och förlägga första numrets plåtning till vårat hotell, Spassiba och lycka till önskar vi på första parkett.

2: Vi är färdigpackade. Japp ni läste rätt, väskorna är packade och redo för etapp två på vår resa. Imorgon solar vi, äter middag och lägger oss tidigt. Klockan fyra på morgonen ringer sedan klockan för avresa till Bangkok. Det skall bli så nice.

Avslutningsvis ser ni dagens två bilder.

Natti natti

Kommentarer

  1. Åhhh vad roligt att kvista över till Bangkok! Ska du vara packåsna då Philip? ;-) Misstänker att Heidi kommer ta på sig sitt svarta bälte i shopping... Hihihihi!
    Idag har i alla fall ert hem varit ett tältläger...fin koja kan man nämligen göra av barstolar ett gäng täcken, filtar och kuddar...ett perfekt tält-hem för familjen Taikon. ;-)
    Sköt om er nu! Kramisar i massor!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar