Eftermiddag/Kväll Dag 16

Hej bloggen, idag bjuder vi på både bilder av vår 4 meters säng, dagens outfit och bilder från 247 höga baren Sirocco (känd från Hangover 2).

En kort uppdatering från imorse. Vi solade någon timme till innan vi begav oss till Chit Lom där vi besökte Platinum Fashion Market. Innan shopping åt vi glass till lunch (LCHF haha) på Swensens. Förbaskat god glass även för en icke glassätare. Därefter blev det en hel del shopping i timmarna 3. Tror damerna blev nöjda.

Vi tog sedan en tuktuk vidare till det finare köpcentret Siam Paragon. Målet här var Siam Ocean World. Grymt ställe som lättast beskrivs som ett gigantiskt akvarium. Vi tillbringade väl någon timma här tillsammans med RYSSAR. Spassiba, trodde vi hade förlorat er.

Vi promenerade vidare till Hard Rock Café. Tanken var att vi bara skulle ta en drink och någon förrätt men det slutade med att vi rullade ut... Asså inte fyllerullade utan tjockisrullade.

Ny tuktuk hem till hotellet för ombyte till smart casual som Lebua State Tower kräver. Mötte ett svenskt äldre par som hakade på oss dit. Tyvärr hade mannen i sällskapet inte långbyxor, men proper ändå, men detta blinkade inte de stenhårda värdinnorna vid hissarna. Adjö till de trevliga skåningarna och enter hissen mot toppen.

Sirocco Bar öppnades upp en fantastisk vy. Fruktansvärt mycket folk också, antar mycket beror på Baksmällan 2 som spelades in här. Hotellet Lebua körde stenhårt på detta tema och vi var alltså inte ensamma häruppe. Trängseln förtog lite av tjusningen men utsikten var ändå helt galen. Gick tyvärr inte att fota så mycket då vakterna flög på oss gång på gång, man fick bara fota på vissa ställen... Trist

45 min senare blev det taxi hem. Rätt slut efter en lång och intensiv dag. Vi återkommer imorgon med lite om våra planer för nyårsafton. Tills dess sov gott. Natti natti Sverige.

Kommentarer

  1. Vilken snygg klänning!! Å helt obetalbar bild på biffen, haha :)!
    Ha nu en underbar nyårsafton!!
    Kramkram lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh Tack fina Lina. Vi skall ha det super. Hoppas ni har det fint. Hälsa M. Kramkram

      Radera
  2. Ni ser ut att ha det fantastiskt! Jätte fina bilder också. Gott nytt år. Kram Alexandra

    SvaraRadera
  3. Alex, vi har det fint. Nyårsafton och ett dygn kvar i Bangkok innan vi drar till paradiset. Snart er tur Gott nytt år till er med. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar