Dag 9

Regn, mulet, regn, blåst, mulet men varmt. Vädret har verkligen inte varit med oss. Vi såg fram emot att lapa sol och bara njuta av en slapp dag i solstolen. Tyvärr har det bara blivit två sådana dagar hittills. Detta betyder å andra sidan destå mer shopping.

Dagen började med ett numera välbekant ljud, inte ryska, utan det  smattrande ljudet av regn som möter poolvatten. Vi masade oss ur sängen trots detta med hopp om att det skulle klarna upp. Vi försökte med stranden men gav snart upp då vågorna var på tok för höga och regn. Blev uppehåll lagom till vi kom till hotellet igen men fortfarande ingen sol. Klockan 12 kastade vi in handduken och bestämde oss för att shoppa sista julklapparna inne i Patong.

Landade på en riktigt bra och galet populär sushirestaurang. Elliott somnade strax efter detta vilket betydde startskottet på en 4 timmar lång shopping bonanza. Alla fyra blev nog nöjda med dagens fynd!?

Kom tillbaka till rummet vid 19 och beslöt oss för hämtpizza, dvd, godis och film. Vi passade på att slå in en del paket och Phille gick på julgranjakt. Det slutade inte helt otippat med att vi fått använda en palm istället.

Finns rätt lustiga ryssar också. Grannparet är kanske 20 respektive 45 år. Han verkar vara hobbyfotograf och hon hobbymodell. De sista 5 dagarna har han plåtat henne säkert 6 timmar om dagen i samma setting hela tiden. Dock variation på va hon satt på sig eller inte satt på sig. Den ena kreationen värre en den andra. Värst var väl idag när hon hade ngn typ av vit spetsklänning som hon lät bli genomblöt i poolen så att man såg allt och lite till. Gissa om Vendelas ögon var stora. Spassiba för showen.

Glömde en detalj från gårdagens minigolf. Tävlingen blev bara 4 hål då scorecard blev vattenskadat. Heidi blev nämligen så sugen på nattbad att hon tänkte att hon skulle spontanbada på 5ans vattenhinder. Jag hörde bara ett ilvrål. Hann bara tänka, shit, nu missade jag Elliotts första hole in one. Men nej detta hole in one tillskrives hjärtat. Det sjuka med detta felsteg var att det kunde gått riktigt illa. Nu blev det skrubbsår, ett litet jack, genomblöta kläder, handväska och scorekort.

Nu vänner hoppas jag att det sista julstöket hemma går som en dans. Vi hörs på julafton.

Hej hej

Kommentarer