Dag 15 och 16

Här kommer en kort rapport från Bangkok. Resan gick superbra. Dörr till dörr på 4 timmar. Väl på hotellet var det ett galet hotell, 1000 rum. Något slitet men vi bor i en svit på en ny del av hotellet högst upp. Stort rum och galen utsikt.

Vi började dagen vid poolen också den högst upp mer magnifik utsikt över stan. Dock var det för varmt, ca 38 grader, men det gick ändå fram till 13. En snabb lunch för att sedan debutera dags som packåsna. I ärlighetens namn blev resultatet inte tokgalet men typ 5 par skor, en klocka, lite kläder och en del smycken.

Ändå rätt lyckliga då vi säkert gick 5 timmar i de coolaste gator, gångar och områden jag sett. Ett helt nytt bangkok för mig iaf.

Nu undrar ni nog om ryssen? Borta? Jajjemen. I Bangkok känns det som att det är vi och svenskar. Svenskar, svenskar och så en del asiater alltså. Den tidiga morgonen, värmen och all promenad gjorde att båda barnen somnade på bordet innan maten ens kommit. Därför var vi i säng redan klockan 22.

Idag är det näst sista dagen på detta året. Vi håller som bäst på att planerar morgondagens aktivitet. Ännu lite oklart men det kommer bli hur storslaget som helst. För att hamna i rätt mood så tänkte vi besöka Lebua State Tower ikväll för en drink utomhus i skybaren 247 meter upp.

Nu ligger vi i poolen igen och laddar för att snart gå in i packåsnemood igen. Återkommer ikväll med mer bilder och text.

Kommentarer