Dag 5 *uppdaterad

Vilken natt! Då syftar jag inte på ryssen, galen fest, Heidi eller så utan stackars Vendela fick i sig något hon inte borde ha fått. Två kaskadkräkningar i natt och en i morse. Vid tvåsnåret kom den värsta av dom tre. Golvet från sängen till toan, väggarna, tvn jag praktisk taget allt i hennes väg skulle revirmarkeras. Strongt av Heidi att få hela rummet skinande rent med dove och toapapper.
Toapappret är dessutom sånt där papper som bara finns här och på liknande ställen. Förvisso 3-lagerspapper, men de är så tunnt att även om man gjorde en "lucky shit" så skulle inte pappret göra sitt jobb utan man skulle behöva reklamera direkt. Så tunt är det och då hajar ni nog Heidis bedrift.

Klockan blev så 8 och vi steg upp och drog ner till frukost. Strax efter denna förstod vi att vi nog fick stanna vid hotellpoolen idag. Stackars Vendela ville en sak, magen en annan. Denna gång hoppades vi på bulls-eye, men icke sa nicke. Blev en fin kaka på restaurangens toalettgolv. Operation clean up inleddes omgående av H. Även denna gång utrustad med 3-lagers modell tunt och denna gång utan dove. Än en gång mission accomplished, well done.

Blev som sagt en lugn dag vid hotellpoolen samt vid vår egna. Kidsen tackade för sig vid två och kollade på en gång i phuket tillsammans med en subwaymacka.

Ikväll är det så dags för shopping i Patong. Vi är ikväll förstärkta av min saltisvän Filip. Återkommer med mer text och bilder när vi är tillbaka på hotellet. Tills dess hadet fint . 

Tillbaka från Patong. Vi mötte vår vän Filip nere på stan och begav oss genast mot den tillfälliga utomhusmarknaden. Här fanns allt. Speciellt intressant var matavdelningen, här fanns också precis allt. Drog vidare till stranden och satte oss ner i sanden och åt väldigt bra mat. Bland det billigaste jag ätit dessutom. Gick på knappt 300 för alla fem inkl fördrink, öl, förrätter och huvudrätt. Tanken var att vi senare skulle shoppa vidare, men nattens övningar hade gjort oss helt spaka. Som tur var var även Filip var sliten, så vi var på rummet 2200.

Som en parentes kan nämnas att jag besökt den absolut vidrigaste toaletten i mitt liv. Vi betalade 5 baht till en sur gubbe som mer var intresserad av fotbollen på tvn än att hålla efter muggen. Vi steg in i Bangkok Hilton, precis så kändes det. Men att slå en båge skulle väl inte va ngr problem. Men nöden har ingen lag, en i sällskapet var tvungen att göra nummer 2 och jag var rätt rökt på detta. Vi vadade ut ur div. substanser och kontaktade mannen vid dörren och förklarade att vi behövde papper också. Två pappersbitar var som toalettchefen erbjöd oss (ni vet typen jag beskrev ovan, men nu bara två lager). Vi bet ihop och segrade, jag och Elliott hade slagit toachefen.

Kommentarer

  1. Åhhh fy stackars lilla Vendela! Heidi bra jobbat, fan du skulle varit med mig när jag höll på med saneringen efter avsloppsstoppet hos pappa! ;-) Kramis

    SvaraRadera
  2. Usch hoppas det gick över fort!
    Tur att man har er blogg som startsida i mobilen så att man får se lite sol om dagarna iaf...
    Ha det bäst nu!

    Kram
    Anna

    SvaraRadera
  3. Avlopp är inget för mig...

    Det gick över tack och lov! Kul att ni kommenterar fina vänner.

    Kram kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar