Dag 4

Inga ryssar och knappt några svenskar! Denna dagen var så bra att vi glömde foto oss själva och bara fotade den magnifika stranden Laem Singh. Denna ligger ca 30 min med tuktuk från vårat hotell.

Steg upp vid sju och Heidi var på strålande humör, inte för att hon inte brukar vara det, men så där lite extra bra. Jag drog en kaffe på ballen och Heidi tränade! Grymt starkt speciellt med tanke på att det borde vara jag i vårat förhållande som skulle gjort det... Eller som säljarna här nere säger "look boss we have big sizes"

Vi kom till stranden och fick perfekta platser då vi var tidigt där. Men inte riktigt lika tidiga som mannen som ropade "phille"! Det var en gammal saltiskille som var här. Trevligt!

Tiden gick så fort och brända blev vi. Heidi hann med en massage, Vendela slocknade 2 timmar i solen, Elliott lekte med mig och Filip (kompisen) och jag brände mig.

Kom tillbaka vid 18. Här stötte vi såklart på ruski, lättnad, och satte oss på balkongen för en drink och efterstrandenbad. Vilken tur att en jättestor rysk baboska strandade på vår pooltrappa. Hur kom hon hit undrade vi, men så kom vi på att vi var i phuket. The land of all Russians!

Tidig middag och lite jobb. Snart sängen för i morgon skall det tokshoppas i Patong.

Natti natti

Kommentarer