Dag 6 *uppdaterad


Hej hej,

Dagen började på samma sätt som igår, dvs. kräkning vid frukosten. Denna gång var det Philles tur. Kan meddela att det blev det mitt i prick! Värre var att jag hade två stycken åskådare i form av vaktmästare som skulle serva toaletterna. Nåväl, värre än så blev det faktisk inte. Phille besegrade magsjukan och var back in business.

Dagen som sådan har varit bra trots att Thailand idag bjöd på mulet väder. Trist för oss som tagit det lugnt med solen so far och som vi var inställda på en riktig solkyss. Men men, vad gör man inte ändå. Vi hade ju redan solskydd (SPF 20 & 30) på så vi gick ner på stranden. Vi fattade snabbt att med solskyddet på skulle vi inte bli polkagrisrosa. Typiskt. Va gör man då? Vi drog igång Karon Anti-polka pig Constitution och började bygga sandslott. Tyvärr blev det finaste slottet raserat av.... *trumvirvel* två ryska gubbar. Spassiba. Men vi förlorade inte modet utan vips stod ett nytt slott på plats.

Plötsligt hördes "tjena". Det var vår vän Filip som hittat oss. Trevligt som vanligt.

Vi fortsatte med byggandet då vi kom på att sanden även kan fungera som barnvakt. Sagt och gjort, barnen blev till sjöjungfrus.

Blev en lång lunch sedan i väntan på att solen skulle titta fram. Men nej, vi såg istället att ryssarna kom likt ett pilgrimståg från stranden. Vi ville inte vara sämre utan följde strömmen.

Väl tillbaka på hotellet beslöt vi oss för att dela på oss. Tjejerna gick och tog massage, grabbarna stannade kvar för bad, chips och en skön rulle.

Nu sitter vi på balkongen och tar en spy cocktail (passande namn med tanke på spyhistoriken) och planerar kvällen. Vi skall äta på en rekommenderad restaurang tillsammans med Filip. Blir som en avslutning då hans två veckor snart är till enda.

Har ni tur kommer det mera om kvällen senare. Håller till goda med detta så länge.

Tillbaka från middagen med Filip. Vi gick på en restaurang som vi båda blivit rekommenderade från olika håll. Inte väldigt thai utan snarare ett steakhouse med bra vin. Det var Supergott och trevligt. Rundade av med shopping. En handväska, lite smycken, accessoarer och kläder hamnade på kreditposten idag. Vi spar trots allt krutet till Bangkok.

Rundade av det hela med en drink. Elliott somnade efter första tuggan mat men Vendela var stark ända in på målsnöret.

Nu sitter jag och H på balkongen och varvar ner, svarar på lite jobbmail och planerar för en kommande avstickare till en ö 2 timmar bort.

Natti natti Sverige

PS. Ni får jättegärna kommentera eller bara hälsa DS.

Kommentarer

  1. Ok enough with the vomiting! Håller tummarna för att ni får vara friska nu!

    /Anna

    SvaraRadera
  2. Har en son som också vill bli en sjöjungfru... Önskar jag skyfflade sand istället för snö!! Jahapp är det Heidi eller lillprinsens tur att kräkas nu?

    Kramisar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar