Dag 7

Det var nog inte bra att skämta om att vi drack Spy cocktails igår. Vad tror ni har hänt? Nästa man eller kvinna rättare sagt till rakning är Heidi. Stackaren mådde lite kymigt redan igår kväll och så i morse vid frukosten kunde hon inte längre stå emot gallans eruption. Så har det fortsatt under dagen. Ibland helt ok och ibland pyton. Bara Elliott kvar nu alltså, men han verkar sjukt stark.

Eftersom Heidi är dålig och vi har mulet för 5:e (!!!) dagen av sju, så stannade vi hemma vid poolen. Har inte blivit några bilder ännu, men vem vet vad kvällen erbjuder. Om Heidi bli bättre åker vi antingen in till Patongski igen eller så åker vi till Kata Beach för middag och minigolf.

Ni undrar säkert va som hänt med ruski? Ja mina vänner, de är ännu flera nu. De väller in hit till Phuketskich.

Nu skall jag serva kidsen med lite subwaymackor och ge frun lite vätska. Btw. Även om vi är sjukt besvikna på den lilla solen så är det 33 grader och det är ju skönt.

Tills ikväll, ha det fint där hemma.

Uppdatering
Vi stannade hemma idag då Heidi inte blivit bra. Därför finns det inga bilder eller annat skryt. Vi tar sikte på morgondagen och hoppas på en kry Heidi och sol.

Tat lugnt med julstöket.

Hej svejs

Kommentarer

  1. Idag e jag liiite mer avis på er, efter ha varit å julhandlat bland alla tok tanter, buffel å bök, en skrek idiot efter mig, jag stod visst i vägen.. Så med det sagt, krya på er och hoppas att biffen klarar sig!!
    kram kram Lina

    SvaraRadera
  2. Usch fasiken va skönt att slippa det där. Biffen verkar hittills klara sig. Heidi hoppas vi är bra imorgon. Hej svejs /phille

    SvaraRadera
  3. Hej Vendela jag saknar dig. Här är det kallt och mycket snö. Idag hade vi julavslutning med skolan. vi ses efter jullovet kram Ida-lova

    SvaraRadera
  4. Nu tycker jag allt lite synd om er! Hoppas verkligen Heidi blir frisk snart och att vädret blir bättre!!!!! Ni är ju så värda att få njuta och bara ha det allra bäst!
    Miljoner kramar till er fyra <3
    /Bella

    SvaraRadera
  5. Hej Ida-Lova, jag saknar dig också jättemycket. Var det roligt på avslutningen och luciatåget? Vill du ha något från Thailand. Kram Vendela

    SvaraRadera

Skicka en kommentar