Dag 8

God kväll,
Idag har vi haft dåligt väder igen.
Dagen startade med att vi vaknade till smattrande regn. Väldigt irriterande då vi som tidigare nämnt haft mulet och regn 5 av 7 dagar. Dock var det skönt att Heidi kände sig bättre igen.
Vad gör man i Thailand när vädret är kass? Jo man shoppar. Lagom till att regnet upphört dealade vi till oss en taxi en hel dag. Vi drog till ett stort shoppingområde strax utanför Phuket Town. Detta är sån där ovanlig shopping där det inte är kopior, ni vet inte de där vräkiga tröjorna med tryck som ryssen älskar.. DG, Dior, Channel och allt va de vill ha. Stort tryck skall det va också.
Appråpå ryssen så skedde något märkligt idag, en ryss som faktiskt hälsade och pratade en stund... Dock förstod jag inte mycket av ryskan men hon/han (oklart) verkade iaf ha det trevligt här och hette något med Alex... Alexander eller Alexandra. Det gjorde inte så mycket, hen var ju iaf glad.
Åter till dagen, vi fick ihop en del kläder, flip flop, ett gäng julklappar på toys r us, skönhetsprodukter och två flaskor vin.
När vi fyllt bilen såg vi ett svagt sken av solen. Vi bad vår chaufför Prang "step on it" och vips var vi hemma. Den svaga solen var kvar. Det var ju otänkbart med spf 20/30 så vi drog olja jag och Heidi. Jo visst, 45 min blev det och visst blev vi skära. Så fint lagom till jul och allt. Nu påstår iofs alla 12 vödertjänster som jag kollar typ va 5:e min art det ska bli skapligt ett par dagar. Håller tummarna.
För att någorlunda komma över chocken av ryssar som svarade på good morning och att vi fått lite sol, så mös vi på balkongen vi och barnen, spelade yatzy och tog ett glas rosé. Riktigt mysigt.
På kvällen åkte vi till grannstranden Kata för middag och minigolf i Dino World eller va den nu hette. Galet fin miljö hur som helst... Som jurski parkski filmerna.
Nu slickar några av oss förlorarsåren medans någon kommer somna med ett leende. Avslöjar inte vem. Bifogar lite bilder så skriver vi mer imorgon.
God jul
 


Kommentarer