Juldagen

Hallå! Ryktet har nått oss att ni haft en snökanon hemma. Tänk att det skedde på samma dag som vi nåddes av solkanonen. Vilket sammanträffande.

Annars började dagen lite nervpirrande. Efter en galen markservice från Heidi och barnen igår och ca 18 timmars sömn, tog en utmärglad stor liten kille sina första steg efter ett knappt dygns avyttringar. Dessa var magiska. Han kände direkt att denna dag skulle bli den bästa hittills.

Medans Heidi drog en dejt med sin crosstrainer tog han sig varsamt ut mot balkongen, men tji fick han, glasdörren var stängd. Boom! Inga barn väckta och ingen skada skedd. Vad som däremot uppenbarade sig var himmelskt. Blå himmel och en stor gul prick. Detta skulle inte vara en vanlig juldag, detta skulle vara en pressardag och en julaftonskväll. Så fick det bli.

Vi drog en tidig frukost och redan klockan nio låg vi så insmorda och redo to get fried. Resultatet 7 timmar senare  var häpnadsväckande. 2 stycken medium rare personer (vi lite äldre) och 2 perfekt bruna lite yngre personer. Deras val att vid tvåsnåret gå på in och kolla en film visade sig vara ett vinnande koncept, men vi lite äldre brydde oss inte. Vi var bara glada att känna hettan på kroppen efter typ en dryg vecka av moln och regn. Vilken smällkaramell.

Lite tidigare under frukosten beställde vi även morgondagens äventyr. En hel dags utflykt med speedboat till två närliggande öar. Colal iland and rasa som servitören beskrev det. Senare förstod vi att det var Coral Island och Racha island. Ni vet thailändare och r/l, det funkar inte alltid. Lex Vållulle. Hursomhelst skall detta bli ett nice äventyr och förhoppningsvis ett break från..... Ryssen! Fast, nu måste jag ta lite tillbaka, har faktisk fått kontakt med några ryssar här på hotellet och de är hur bra som helst. Spassiba!

Vi hade för ett par dagar sedan köpt en riktigt bra flaska vin som var avsedd att drickas på balkongen på julafton, men eftersom Philip tyckte bättre om den 25:e så var idag dagen d. Den satt perfekt i två signalröda personers strupar.

Elliott somnade medans vi andra gjorde oss i ordning men hakade ändå på oss andra på en riktigt mysig julaftonsmiddag.

Imorgon är klockan ställd på 07:00 och förhoppningsvis har vi en massa bilder som kan fungera som ett skönt avbrott till all snö ni stackare verkar dras med. Vi får väl se.

God fortsättning från oss polkagrisar.

Natti natti

Kommentarer

  1. Hej Vendela,!
    Jag saknar dig!
    God jul önskar Moa

    SvaraRadera
  2. Ser man där, ni har fått riktigt mycket med färg! Äntligen Heidi, vad vacker du är med utsläppt och lockigt hår!!!!! Tror Phille är nykär, nu får han äntligen som han vill. =)
    Hoppas ni får en riktigt härligt utflyktsdag!
    Kram Bella

    SvaraRadera
  3. Skönt att sjukdomarna verkar vara slut! Tycker liksom att det räcker nu...
    Jag håller med Bella mer utsläppt och lockigt hår så himla fint!!!
    Ses i januari!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Hej Moa
    Vad glad jag blev. Jag saknar dig med. När jag kommer hem vill jag leka. God jul önskar Vendela

    SvaraRadera
  5. Hej Bella och Anna, ja visst e det fint :-) Miss you girls. Ses snart. Kram

    SvaraRadera
  6. systeryster (Anna B)26 december 2012 kl. 10:59

    Hej på er alla! Här kommer en hälsning från Gotland!Hoppas ni har kryat på er nu och får vara friska resten av semestern. Här har varit jättemycket snö (inte lika mkt som i Sthlm) o kallt, men nu håller allt på att regna bort. Eftersom mamma åker hem i morgon firara vi lilla nyårsafton ikväll o käkar fondue. Mums!Kram från oss alla!

    SvaraRadera
  7. Hej syrran och mamma. Vi har det sjukt bra nu :-D Låter som en mysig kväll det med, blev sjukt sugen på fondue. Hälsa alla och krama om mamma. Puss och kram från oss alla.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar