En enkel till KL

Ja så var vi nu i ett nytt land och en ny huvudstad. Vi startade morgonen efter 10 timmars sömn(!) med en riktigt bra frukost igen. Sedan järnet upp på rummet innan vi tog ett par cabanas vid poolen. Då inte Singapore bjöd på toksol så blev förmiddagspasset vid poolen bara två timmar. Kidsen klagade på hunger så vi planerade om. Vi stack upp på rummet igen, duschade, packade det sista och födde barnen på hotellets McD. Där lyckades även vi vuxna få i oss den bästa McD maten någonsin Klockren cappuccino och en riktigt bra varm smörgås.

Trots att det fortfarande var 4 timmar kvar tills take off och att vi redan var incheckade beslöt vi att åka ut till Changi Airport redan nu. Den har ju dessutom blivit vald till världens bästa så det borde vi ju kolla in.

Changi levererade på alla sätt och vis. Grym shopping, fråga de andra i ressällskapet, tror även lite bildbevis kan komma lite senare på fynden. Barnen lekte i leklandet och plötsligt var det dags att boarda planet till Kuala Lumpur.

De hade knappt tänt, släckt, tänt och släckt fasten seat belt skylten innan vi 40 min senare var på marken igen. En 45 minuters resa senare entrade vi Impiana KLCC Hotell som vi hört så mycket gott om och blivit rekommenderade. Vi gick till incheckningen i lobbyn och kastade fram bokningen och efter en stund förstod vi att vi blivit uppgraderade tack vare ett litet kort som vi hade fått. Så vi blev uppslussade till våning 15 med en egen incheckning där de även berättade att vi fått ett bättre rum med lounge access etc. på våning 22. Kalasstart på Malaysia med andra ord.

Rummet var fantastiskt med ett vackert stort badrum och härliga panoramafönster mot Twin Towers/Petronas Towers. Världsklass!

Snabb uppfräschning och ut på stan. Hamnade på en italiensk restaurang precis under de två tvillingtornen och med perfekt utsikt till den vatten/ljusshow som utspelas där. Såklart populärt hos de yngre. Vi äldre var nog lite bortskämda sedan Dubai och deras vattenshow. Men vi var inte ledsna för detta, vi hade en alldeles egen show. Bordsgrannen var en kvinna, mkt förmögen av kläder, smycken, klocka, att döma, men hon levde med någon störning. Skulle tippa på en kombination av scitsofren och något ticks. Jag vet att man inte ska skratta åt sådant men det var bara så lustigt att hon ena stunden satt lugnt och njöt för att sekunden senare ställa sig upp, prata och börja veva med händerna. Skulle tippa att hon drog i sig 10 cigg på 20 min. När hon inte rökte hade hon ett sånt munskydd som många asiater har... Riktigt komisk situation som kändes overklig.

Efter denna annorlunda middag hans det med lite shopping i KLCC gallerian. Jag avslöjar inget nu, utan även detta får bli ett eget inlägg från shoppinggeneralskan.

Vad som sker imorgon vet vi inte riktigt ännu, men det lär morgondagens blogginlägg avslöja.

Ha det riktigt bra så hörs vi!

Tjena Moss!

Kommentarer