Langkawi

Detta blir ett kort inlägg då wifi inte funkar som det ska. Längre inlägg och bilder kommer förhoppningsvis vid lunchtid svensk tid.

Efter ett par sista sköna timmar vid poolen på Impiana KLCC så var det dag att lämna Kuala Lumpur för denna resa. Taxin hämtade oss kl 13 och inrikesflyget till Langkawi skulle gå vid 16. På utsatt tid lämnade vi storstadskaoset och landade vid 17:30 på ön. Redan på flygplatsen märktes lugnet. Efter en taxi på ca en kvart kom vi till Holiday Villa Resort. Ett jättekomplex precis på Tenga stranden (minns ni Robinson). Vi var ganska skeptiska till att börja med men efter att uppgraderats till större och finare rum kändes det ok för fyra nätter. Detta är ju liksom ett stopp på vägen mot Koh Lipe.

Efter ett par tips från några trevliga engelsmän, som påstod att detta var paradiset på jorden, tog vi en taxi till grannstranden Cenang Penang (tror vi den heter iaf) och åt middag på stranden. Om Malaysia är billigt så är Langkawi sjukt BILLIGT. Vi åt två förrätter, fyra huvudrätter, två läsk och fyra glas vin för den överkomliga summan 200 kronor. I en butik där vi skulle köpa lite läsk, öl, vatten etc. såg vi även att rökare skulle vara i himmelriket. 12 kronor för ett paket. Galet alltså.

Det var allt för denna dag, återkommer imorgon med mer bilder och storys om wifi är med oss dvs.

Kramar

Kommentarer

Skicka en kommentar