Taskigt Internet

Som ni säkert märkt har det varit taskig uppdatering av text och bilder. Trots att hotellet erbjuder gratis wifi över hela hotellet så har vi bara funnit en plats med någorlunda bra signal. Problemet är dock att alla hotellets gäster använder denna lilla signal så det går extremt långsamt. Så där har ni den, vår bortförklaring till dålig uppdatering.

Så vad har egentligen hänt här? Om vi börjar med hotellet så är det ok men inte mer. Vi är ju duktigt bortskämda efter nätterna i Singapore och KL. Dock ligger resorten fantastiskt bra till direkt på Tengastranden. Stranden är enorm och folktom vilket gör det hela underbart. Saken är den att hela hotellet är fullbokat men enda gången man märker av detta är vid frukosten. Vi som bor här är förutom oss ett gäng engelsmän, aussies, svenska charterresenärer och malayer/kineser. Ingen aning om vad den sistnämnda gruppen gör förutom äter frukost, för badar och solar gör de i vart fall inte.

Igår och idag har vi inte gjort ett skott förutom att äta, sola, bada, äta, sola bada, sova, sola osv. Helt fruktansvärt betungande. Trots att Langkawi är bra så saknar man lite roliga incidenter som vi är vana vid och att vi imorgon ska lämna ön för Thailands malidiverna känns inte alls så farligt.

Imorgon ställer vi klockan på sex, äter frukost och tar sedan en taxi till Telaga Harbour. Denna hamn kan mer liknas vid en marina med fina yachter än en ren hamn. Därifrån tar vi en enorm ribbåt i 40 min till Koh Lipe. Det ser alla framemot. För oss äldre är detta höjdpunkten på resan och där vi ska tillbringa den kommande veckan.

Bristen på internet gör även att vi saknar nyheter och väder från Sverige. Varmt/kallt? Snö/regn?

Hoppas hitta en restaurang ikväll med bättre uppkoppling främst för lite bilder.

Hej hopp så länge.

Kommentarer

  1. Halloj familjen,

    Låter som om det inte går ngn nöd på er. Skulle gärna kvista förbi & ta ett bad....men vet inte om blodpropp & flygresa är en bra kombo ;-)

    Här hemma är det fortf som att bo inne i en lovikavante....grått, grått, grått. Lägg på den eviga blåsten oxå....omkring 5 grader. Så ngt julväder är det inte!

    Njut nu av värmen!

    Kraaaaaam
    Vickam

    SvaraRadera
  2. Åhhhh tack för uppdatering, stackars stackars dig. Nu får du bli frisk snart. Kraaaaam

    SvaraRadera

Skicka en kommentar